Basen i mitt hjärta - Magnus Rosén (inbunden)
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
200
Utgivningsdatum
2023-03-10
Upplaga
1
Förlag
Avelibooks
Originaltitel
Basen i mitt hjärta
Dimensioner
240 x 170 x 20 mm
Vikt
580 g
SAB
Ijz Rosén, Magnus
ISBN
9789198727524
Basen i mitt hjärta - Magnus Rosén (inbunden)

Basen i mitt hjärta - Magnus Rosén

Inbunden,  Svenska, 2023-03-10
349
  • Skickas från oss inom 2-5 vardagar.
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Text ur bok:

En av våra första konserter ägde rum på en av Europas största heavy metal-festivaler Wacken Open Air. Innan spelningen sade vår turnémanager att vi skulle åka till en skivaffär för en signing session. Själv tänkte jag: signing session - vad är det för något? Jag kunde inte tro att någon skulle vilja ha våra autografer när vi precis släppt första skivan och aldrig varit på turné innan. Vi åkte till en liten stad utan några större förhoppningar men väl framme vid skivaffären var det meterlånga köer. Jag hann undra vilka fler som var där när jag såg ett bord med fem stolar. På bordet stod det foton på oss i Hammerfall. Jag såg mig förvånat omkring efter andra band, men det var bara vi som var där. Alla som hade samlats var där för vår skull. Känslan var overklig men samtidigt väldigt spännande. Där och då fick jag skriva autografer för första gången och se in i ögonen på våra förväntansfulla fans. Det tog ett bra tag innan vi var redo att bege oss tillbaka till festivalen. Vi hade våra skinnbyxor och lite annat vi lyckats få ihop från våra garderober, som hade någorlunda rätt rockimage, och när fötterna glidit ner i bootsen, basen hängde över axeln och resten av bandet stod redo, infann sig en cool känsla. Vi klev upp på scenen på vår allra första turné och rockade järnet inför tusentals personer i publiken.

Författarpresentation.

Magnus Rosén - musiker och kulturarbetare.
Magnus har genom åren hunnit med två guldskivor med Hammerfall, grammisnomineringar, Euro Awards, Artist of the Year, Save the Earth Prize, Adlerbertska kulturstipendiet och en Rotaryutmärkelse för fint engagemang. Han har även hunnit med kulturarrangemang utöver det vanliga, där han spelat med Göteborgssymfoniker, kungliga filharmonikerna och genomfört en solobasbalett med Göteborgsoperan. Sist men inte minst är han upphovsmannen till det omtalade projektet Culture Meets Industry.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Basen i mitt hjärta - Magnus Rosén
  2. +
  3. Hårdare kan ingen vara : hård rock, mjuka män och våra livs blandband

De som köpt den här boken har ofta också köpt Hårdare kan ingen vara : hård rock, mjuka män o... av Magnus Dahlstedt, Mathias Henrysson (häftad).

Köp båda 2 för 603 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »