Astrologi: maktens hemligheter (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
223
Utgivningsdatum
2023-12-18
Upplaga
1
Förlag
Cultura Aetatis
Medarbetare
Winterstrand, Lars (form)
Dimensioner
215 x 152 x 20 mm
Vikt
318 g
ISBN
9789198738582

Astrologi: maktens hemligheter

(1 röst)
Inbunden,  Svenska, 2023-12-18
299
Billigast på PriceRunner
  • Skickas från oss imorgon
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
»Fungerar astrologi så stämmer inte vår uppfattning om rymden som ett dött tomrum, slumpmässigt strösslat med oändligt avlägsna stjärnor och galaxer. Och ändå fungerar astrologin, i alla fall om man använder den på rätt sätt.» Det säger en av Sveriges ledande astrologer, Alexander Kieding, som i sin bok »Astrologi: maktens hemligheter» presenterar karaktärsanalyser av 17 människor med makt.

Hur fungerade fenomenet Olof Palme? Vad driver den lekfulle men ibland bistre Elon Musk? Vladimir Putin? Volodymyr Zelenskyj? Genom att studera himlakropparnas rörelser och inbördes plats på himlavalvet drar författaren insiktsfulla slutsatser om människors öden. I förlängningen hjälper det oss att förstå vår egen karaktär, när vi har något att jämföra med.

»Astrologi: maktens hemligheter» försöker inte bevisa något, eller ens övertyga dig som är skeptisk. Men låt dig förundras över den komplexa människosjälen. »Det är viktigt att vi håller vårt intresse för det mänskliga levande. Och det mänskliga innehåller både högt och lågt.»

Med horoskopen författaren ställer i denna bok hjälper han dig att skönja det ögat inte kan se, och det faktum att världen är fylld av underbara tilldragelser. Det som finns hos andra finns även inom oss själva.

Nu kan du som läsare av den här boken bilda dig en egen uppfattning. Se horoskopen växa fram; kanske att du också vill lära dig att förstå mer.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Astrologi: maktens hemligheter
  2. +
  3. Jag kan ha fel och andra visdomar från mitt liv som buddhistmunk

De som köpt den här boken har ofta också köpt Jag kan ha fel och andra visdomar från mitt liv... av Björn Natthiko Lindeblad, Caroline Bankler, Navid Modiri (pocket).

Köp båda 2 för 388 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »