Aurinkoa idästä länteen (pocket)
Fler böcker inom
Format
Pocket
Språk
Finska
Serie
1 (del 1)
Läsålder
Unga vuxna
Antal sidor
130
Utgivningsdatum
2022-11-01
Upplaga
1
Förlag
Svedbacka Bokförlag
Originaltitel
Aurinkoa idästä länteen
Dimensioner
210 x 148 x 8 mm
Vikt
205 g
SAB
Hub
ISBN
9789198739794

Aurinkoa idästä länteen

Pocket,  Finska, 2022-11-01
150
 • Skickas från oss inom 5-8 vardagar.
 • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Väylän tyyneen pintaan heijastuu vastarannan vaarat. Naapurimaan puolelta loistava ilta-aurinko värjää maiseman punertavaksi. Sen säteet muodostavat veden yli kulkevan aurinkosillan, joka ulottuu kotimaan rantaan asti. Vaikka joen pinta näyttää tyyneltä, on sen virta voimakas. Yläjuoksulta tulevat vedet painavat sitä voimalla merta kohti.
Väylään vedet tulevat kaukaa lapista, jopa kolmen pohjoismaan vedet ovat yhtyneet samaksi virraksi. Tuntureiden laelta, missä porolaumat kulkevat vapaina ja riekot räpistelevät vaivaiskoivujen risukoissa etsien ruokaa koivujen urvuista, sieltäkin puhtaat tunturipurot syöksevät vetensä samaan lähteeseen. Vedet kulkevat läpi autiomaiden, yö usvaan verhoutuneen suovillapumpulien peittämän suon. Aamuauringon valossa kasteesta kimaltavan niityn, missä harmaita latoja ympäröi horsmien ja kukkivien angervoiden matto. Se virtaa läpi vehmaiden viljapeltojen ja kylien.
Nuo rannat, joiden uomissa vedet ovat kulkeutuneet tuhansia vuosia, voisivat myös kertoa tuhansia tarinoita asukkaista ja heidän elämästään virtojen varrelta. Ne voisivat kertoa, luonnon kauneudesta, mutta myös sen ankaruudesta. Sodasta ja rauhasta.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Aurinkoa idästä länteen
 2. +
 3. The Year of the Hare

De som köpt den här boken har ofta också köpt The Year of the Hare av Arto Paasilinna (häftad).

Köp båda 2 för 293 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Anneli Heikka

 • Paluu

  Anneli Heikka

  Anna ja Petri ovat pitkällä pakomatkallaan pois Ruotsista ja monien seikkailujen jälkeen viimeinkin kotona, oman perheensä luona. Mutta seikkailut jatkuvat. Kirjassa saamme seurata lasten sopeutumista toisen maailmansodan jälkeisiin oloihin, uutee...

 • Pako

  Anneli Heikka

  Ensimmäinen julkaistu romani Pako v. 2014 on seikkailukirja koko perheelle. Se kertoo kahdesta sodan jalkoihin joutuneesta lapsesta jotka kuljetetaan Ruotsin evakkoon. Loistava tulevaisuus edessä molemmille mutta eri perheissä ja se tuotta tuskaa....