Släpp själen fri - Resan bortom dig själv (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (235.9 MB)
Språk
Svenska
Inläsare
Olof Röhlander
Utgivningsdatum
2022-06-30
Förlag
Akademius Förlag
Översättare
Johanna Holmberg
ISBN
9789198740165

Släpp själen fri - Resan bortom dig själv Ljudbok

(26 röster)  |  Läs 4 recensioner
Ljudbok,  Svenska, 2022-06-30

Styckköp

179

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
Hur skulle det vara att leva fri från begränsningar? Vad kan du göra varje dag för att hitta inre frid och frihet? Släpp själen fri ger enkla och samtidigt djupgående svar på de här frågorna. Oavsett om det är första gången du utforskar ditt inre eller om du har ägnat ditt liv åt den inre resan kommer den här boken att förvandla din relation med dig själv och världen runt dig.

Genom att använda sig av tanketraditionerna inom meditation och mindfulness visar Michael A. Singer hur vi genom att utveckla vårt medvetande kan göra det möjligt att leva i nuet och släppa taget om smärtsamma tankar och minnen som hindrar oss från att uppnå lycka och självförverkligande.

I Släpp själen fri leder Michael Singer dig steg för steg via jnanayoga kunskapens väg till källan. Han gör det dessutom medelegant enkelhet. Läs den här boken uppmärksamt, så kommer du att få mer än enliten glimt av evigheten. Deepak Chopra

På klar och okonstlad prosa förmedlar Michael Singer kärnan i de stora andliga lärorna. Varje kapitel i Släpp själen fri är en givande och lärorik reflektion kring repen som fjättrar oss människor och hur varje knut elegant kan lossas så att själen släpps fri. Det här är en bok skriven med den precision och enkelhet som är det sanna mästerskapets signum. James O Dea, ordförande för Institute of Noetic Sciences (IONS)

Släpp själen fri är en lysande redogörelse för vägen till andlig medvetenhet. Texten är både klar och kraftfull. Michael Singers bokär en språngbräda för alla som befinner sig på en andlig resa. Abdul Aziz Said, professor i freds- och konfliktforskning, Chair of Islamic Peace, American University
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 4 recensioner av Släpp själen fri - Resan bortom dig själv. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. En bok som jag vill läsa om och om igen.
  -, 4 september 2023

  Underbar bok så välformulerat om varandet och en djupdykning i vårt själsliga liv.

 2. Nja med poänger
  -, 22 augusti 2023

  Vissa bitar var jättebra men jag upplevde den som väl babblig och flummig. Det jag tar med mig är släpp taget vilket verkligen är till stor hjälp.

 3. Hittat mig själv
  -, 25 juli 2023

  Alla borde läsa denna bok, fantastisk tack! Ett helt nytt uppvaknande och styrka att fortsätta kämpa.

 4. Konkret kring andlighet (med ytterst lite flum)
  -, 6 augusti 2022

  Vilken grym bok detta var. Döm inte boken efter utseendet (eller den klyschiga översatta titeln). För er som gillar Eckart Tolle och/eller filosofin stoicism ligger den väl i linje.

Visa alla 4 recensioner

Fler böcker av Michael A Singer