Format
Kartonnage
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2022-09-21
Förlag
Tallbergs Förlag
Dimensioner
250 x 180 x 20 mm
Vikt
757 g
SAB
Dokb
ISBN
9789198754469

Vackra mig : ett bröst men lever mitt drömliv

(15 röster)  |   Läs 14 recensioner
Kartonnage,  Svenska, 2022-09-21
287
Billigast på PriceRunner
 • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
 • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Anna har haft tre livsomvälvande sjukdomar på tre år. Nu dansar hon sprudlande genom livet med ett bröst. Mer levande än någonsin. Häng med på en spännande livsresa där sjukdomar, kostförändring, kärleksturer och inre resor med ett positivt mindset har huvudrollen. Från att vara passagerare till att själv styra mot en förtrollande värld. Anna vill väcka just dig till att ta vara på livets magi fullt ut och hitta dina inre fyrverkerier. Hur kan till exempel tre livsomvälvande diagnoser på tre år bli kärleksfulla gåvor? Hur kan rädslan, smärtan och sårbarheten förvandlas till djupa lärdomar som ger ett glittrande leende inifrån och ut? Idag slår livsgnistor igenom hennes hudkostym. Genom sjukdomarna fann hon att allt är möjligt och nu litar hon till fullo på sin inre kompass. Livet blev inte som hon tänkt, det blev bättre. Med sitt stora generösa hjärta bjuder hon även på en inblick i hur enkla kostförändringar tar dig upp på energitrappan. Nu rockar vi livet - ska du med?

Anna Malm är en färgstark författare, frisör, livscoach och entreprenör. Hon driver
bloggen annaviresha.se samt salongen Pure mei. Förutom att skriva sprider hon även glädje genom dans och vägledning på sina sociala medier.
Tre sjukdomar på tre år gav henne ett glittrande liv inifrån och ut.
Nu vill hon inspirera andra till att leva livet och uppnå sin fulla potential.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Vackra mig : ett bröst men lever mitt drömliv
 2. +
 3. Förd bakom ljuset : lurendrejeri i vår tid

De som köpt den här boken har ofta också köpt Förd bakom ljuset : lurendrejeri i vår tid av Daniel Simons, Christopher Chabris (inbunden).

Köp båda 2 för 576 kr

Kundrecensioner

Det finns 14 recensioner av Vackra mig : ett bröst men lever mitt drömliv. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Boken gav mig läkning
  Anna Wahlstam, 23 januari 2023

  Vackra mig är en helt fantastisk bok. Jag är innerligt tacksam för gåvan som boken verkligen är.
  När jag läste boken levde jag i ovisshet. Jag har själv drabbats av bröstcancer och när jag läste boken var jag under utredning för metastaster i ryggen som visade sig vara diagnosen spridd hormonell bröstcancer.
  Mitt i ovissheten gav Anna mig läkning, hopp och tro och framförallt tillit. Tillit till livet och till mig själv - för det är just det som är budskapet - att vi alla är vackra.... Läs hela recensionen

 2. Att läsa Annas bok är mäktigt!
  Kristfrid Warner, 18 januari 2023

  Här har vi en kvinna, egenföretagare och ensamstående mamma som genomgår stora utmaningar med en beundransvärd inställning av att hela tiden lyssna, uppskatta och på riktigt älska sig själv, genom allt. Ljuset vinner om och om igen.

  Det är häpnadsväckande vilken kraft det finns i denna både mjuka och sårbara kvinna, som sprudlar av liv och ett sällsamt mod att vara sig själv, hela vägen. Tack Anna för att du delar med dig av din historia, ditt mod och ditt ständigt närvarande inre ljus!

 3. Vackra mig är en vacker skrift
  Marie D, 18 januari 2023

  Djupt berörande och igenkännande. Inspirerar till att fundera, reflektera och upptäcka tacksamhet. Anna sprider kärleksringar på vattnet med sitt mästerverk. Vackert!

 4. Vacker och inspirerande
  Lena, 4 januari 2023

  Vackra Mig är en fantastiskt vacker och inspirerande bok. Här får man följa med på Annas resa genom svåra och härliga stunder och man kan riktigt känna hennes känslor genom boken.

 5. På riktigt vackert!
  Fernando, 22 december 2022

  En bok som är värd att läsas flera gånger. Ibland tar vardagen över och man glömmer lätt sig själv. Här hittar du vacker inspiration och träffar samtidigt en vacker människa som berättar om det!

 6. Varm, hoppfull och vacker bok
  Gaia, 18 december 2022

  En välskriven bok som fyllde mig med värme, hopp, magi och glädje. Anna förklarar allt på ett enkelt men otroligt vackert sätt och det härliga flödet i boken gjorde att jag bara ville fortsätta läsa. Jag blir så imponerad av hur hon har vänt sina motgångar till framgångar. VACKRA MIG har inspirerat mig mer än någon annan bok. Jag fick ny kraft att äta renare och att vara tacksam för det jag har i livet. TACK!

 7. Nu är jag inspirerad till förändring!
  Frida, 9 december 2022

  Färgsprakande vacker med vackra bilder och ord som skapar eftertanke. Förbättrade livsval att inspireras av. Att vara sitt egna vackra mig.

 8. Fantastisk bok!
  Anja, 9 december 2022

  Underbar bok som ger inspiration till livet. Rekommenderar boken till alla som vill få en positiv känsla över livet.

 9. Inspirerande och varm
  Sandra Andersson, 9 december 2022

  En varm berättelse om självaste livet. Där hopp och förtvivlan går hand i hand men hur styrkan, valet vi väljer leva för oss mot ett lyckans liv. Inspirerade glädjefylld bok där man får möta verkligheten.

 10. Mkt inspirerande bok
  Sarah, 9 december 2022

  Väldigt välskriven, färgglad, lättläst bok som ger en mycket tips om livet och hur man kan vända motgångar till något positivt. Rekommenderar starkt!

 11. Vackra mig
  Ulrika, 8 december 2022

  En fin välskriven & underbar bok, där hon delar med sig av sitt liv och inspirerar. Boken ger många tankar och något jag tar med mig är att det finns alltid något att vara tacksam för.

 12. Inspirerande, magisk bok!
  Julia, 8 december 2022

  Magisk bok med så fint innehåll. En otroligt jobbig resa som författaren gått igenom, som inspirerar andra att hitta sitt ljus efter en tuff tid. En bok som får en tacksam för det man har och en syn på livet på ett friskare sätt 👏🏼💕

 13. Livfull
  J, 8 december 2022

  En fantastisk bra och välskriven bok som fångar en direkt! Väldigt ärliga och personliga ord som också får en att inse att man kan övervinna allt! Väldigt härlig energi!

 14. Enastående
  Malin, 8 december 2022

  Välskriven, öppen, ärlig och sårbar bok. En stark kvinna som vågar möta sitt ljus i mörkret. Vågar stå sann i sitt ljus. Otroligt vilka livsöden Anna fått ta sig igenom. Starkt! Kunde inte sluta läsa.

Visa alla 14 recensioner

Fler böcker av Anna Malm

 • Vackra mig : ett bröst med lever mitt drömliv

  Anna Malm

  Anna Malm fick möta tre tuffa diagnoser på lika många år: bröstcancer, mastoidit och ansiktsförlamning. Hennes hälsa drabbades hårt. Några år tidigare gick hon in i väggen. Tack vare detta fann hon sig själv, fick nya livsverktyg och nådde inre sk...