Våga välja nya vägar : så in i själen (inbunden)
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
235
Utgivningsdatum
2022-11-22
Förlag
The Book Affair
Medarbetare
Carenfelt, Jessica (form)
Dimensioner
204 x 136 x 25 mm
Vikt
495 g
SAB
Dokb
ISBN
9789198764758
Våga välja nya vägar : så in i själen (inbunden)

Våga välja nya vägar : så in i själen

(1 röst)
Inbunden,  Svenska, 2022-11-22
219
  • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
  • Fri frakt över 199 kr för privatkunder i Sverige.
Hur hittar man rätt i livet när man känner sig vilsen? Hur hittar man styrka, mod, sin egen sanning och blir lycklig på riktigt? Svaren finns inom oss, i våra själar.

I hela sitt liv har Agneta Sjödin varit en sökare, med ett stort intresse för andlighet och personlig utveckling. I sin nya bok Våga välja nya vägar berättar Agneta öppet och ärligt om de insikter och de val som har förändrat hennes liv. Agneta beskriver sin egen livsresa: hur hon, som var beroende av yttre bekräftelse lyckades bryta sina negativa mönster, hitta sin självkänsla och bygga upp en kärleksfull relation till sig själv.

Agneta skriver bland annat om hur hennes otrygga barndom länge påverkade hennes relationer som vuxen. Hon berättar om hur hon fann sin feminina kraft och om själsresor under hypnos.

I succépodden Så in i själen har Agneta intervjuat en rad kända och okända på temat själen och här delar hon generöst med sig av sina egna och andras insikter och de verktyg som fungerat. Som läsare får du lära dig att ställa de viktiga frågorna som kan göra dig modigare, mer sann och komma närmare dig själv och din själ. Förhoppningsvis hjälper de dig på din egen andliga resa och till en ännu starkare inre kontakt för att hitta och bygga upp en bra och kärleksfull relation till dig själv.

Våga välja nya vägar är en fristående fortsättning på Agnetas förra bok Så in i Själen. Det är mer än en bok om personlig utveckling Våga välja nya vägar är en utforskande, inspirerande och reflekterande bok för alla på den inre resan. En bok för alla som längtar efter något mer i livet och som vill lära känna sig själva på djupet för den viktigaste resan börjar inom dig i djupet av din själ.

Agneta Sjödin, född 1967 i Hudiksvall, är en av Sveriges mest folkkära tv-profiler. Hon slog igenom i tv-programmet Tur i kärlek på 90-talet och har medverkat i program som Fångarna på fortet, Let s dance och Bingolotto. Hon har också skrivit en rad hyllade romaner och faktaböcker, bland dem En kvinnas resa (2008), Ett ljus i mörkret (2010), Från hjärtat inspiration, hälsa, träning och förändring (2017), Drömdagboken (2018) och Så in i själen (2021). Sedan 2020 leder Agneta succépodden Så in i Själen, där hon intervjuar kända och okända gäster på temat själen.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Våga välja nya vägar : så in i själen
  2. +
  3. Så in i själen

De som köpt den här boken har ofta också köpt Så in i själen av Agneta Sjödin (inbunden).

Köp båda 2 för 448 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Agneta Sjödin