Makt: De 48 lagarna (ljudbok)
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (788.3 MB)
Språk
Svenska
Inläsare
Gerhard Oberstorfer
Utgivningsdatum
2023-04-01
Förlag
Akademius Förlag
Översättare
Christian Nilsson
ISBN
9789198768282

Makt: De 48 lagarna Ljudbok

(7 röster)  |  Läs 1 recension
Ljudbok,  Svenska, 2023-04-01

Styckköp

169

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
Amoralisk, listig, informativ och skoningslös. Den här bästsäljande boken är manualen för alla som är intresserade av att observera, försvara sig mot eller till och med få makt.

De 48 lagarna är baserade på erfarenheter och verk från män och kvinnor som har studerat och bemästrat maktens spel. Berättelserna sträcker sig över tretusen år och utspelar sig i civilisationer så olika som antikens Kina och renässansens Italien. Samtidigt sjuder de av gemensamma teman och låter ana en maktens essens som inte har beskrivits till fullo förrän nu. Makt: de 48 lagarna samlar visdomen från några av historiens mest framstående strateger, ledare, hovmän, förförare och bedragare.

Makt: de 48 lagarna kan användas på flera olika sätt. Genom att läsa boken från början till slut kan du lära dig principiella saker om makten. Boken har också utformats så att det är möjligt att bläddra i den och välja ut den lag som för tillfället framstår som mest aktuell för dig. I innehållsförteckningen som kort beskriver lagarna kan du lätt identifiera den relevanta lagen.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Makt: De 48 lagarna. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Grym bok
    Johan, 13 juni 2023

    Denna bok bör alla läsa en gång i sitt liv.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Robert Greene