2023 mål & planeringskalender (väggkalender) (häftad)
Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Serie
Mål & planeringskalender
Utgivningsdatum
2023-03-30
Förlag
& förlag
Medarbetare
Karlberg, Ted (foto) / Nilsson, Torbjörn (foto)
ISBN
9789198770704

2023 mål & planeringskalender (väggkalender)

Häftad,  Svenska, 2023-03-30

Slutsåld

2023 mål & planeringskalender är en väggkalender vilken inkluderar måldokument, månadskalendrar över kvartal samt en årlig översikt av Ditt 2023.

Att skriva för hand det man tänker och det man tänker göra har många framgångsrika funnit ovärderligt, speciellt i vår tid då allt är digitalt. Den mentala aspekten av att skriva stärker koncentrationen och ökar sannolikheten till att uppnå målen; drastiskt.

Att skriva ner sina mål på papper förtydligar och sätter en riktning för din hjärna att uppnå dem. Tänk dig, om Dina mål är viktiga nog att skriva ner på papper, så tenderar Du att uppnå dem.

Tillfredsställelsen som kommer av att uppnå ett mål föder viljan att uppnå nästa mål och nästa. Även små mål motiverar väl, vilka bygger upp till allt större mål. Att få skriva ner ett mål / en dröm och sedan kunna bocka av den är otroligt stimulerande.

Så varsågod, använd 2023 mål & planeringskalender och se Dina mål uppnås; ett efter ett.

Tips;
2023 mål & planeringskalenders (års- tillika väggkalender) mål & planeringsövningar fortsätter i 2023 mål & planeringskalender (års- tillika bordskalender).
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Andreas Eklöf