Yaiyas vision (storpocket)
Fler böcker inom
Format
Storpocket
Språk
Svenska
Läsålder
Unga vuxna
Antal sidor
458
Utgivningsdatum
2023-10-31
Förlag
Nohiding Förlag
Dimensioner
210 x 148 x 26 mm
Vikt
645 g
SAB
Hc.01
ISBN
9789198772708
Yaiyas vision (storpocket)

Yaiyas vision

(1 röst)  |  Läs 1 recension
Storpocket,  Svenska, 2023-10-31
192
  • Skickas från oss inom 2-5 vardagar.
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.


En tät massa gled ljudlöst fram över marken. Yosei knöt händerna. Munnen blev alldeles torr och kylan sköljde över henne. Det var något som krälade omkring i mörket. En svart gestalt - en skugga!

I Månljusstadens skimrande lycka lever alvirflickan Yosei. Trots att staden är en blomstrande och välmående plats, känner hon att något inte står rätt till. Allt är för perfekt. Men allt måste vara perfekt för att hedra gudinnan och månljuset. Om månen förvägrar alvirerna sitt ljus kommer skuggorna att härska.

Mörka hemligheter lurar bakom den vackra fasaden. Vad är det som döljs bakom allt det praktfulla? Sprickor letar sig fram och när Yosei möter den mystiska flickan Maaya ställs allt på sin spets.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Yaiyas vision
  2. +
  3. Sommarsjälar

De som köpt den här boken har ofta också köpt Sommarsjälar av Isabella Lundberg, Jenny Hansson, Lizette Lindskog, Elin Edberg, Linda Andersson (storpocket).

Köp båda 2 för 372 kr

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Yaiyas vision. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Spännande och mystisk fantasyroman
    Marias bokhylla, 12 februari 2024

    I Månljusstaden hedrar man gudinnan och ljuset i tre dagar varje månad. Allt måste vara perfekt, för om månen förvägrar alvirerna sitt ljus kommer skuggorna att härska. Och skuggorna är fruktansvärda varelser som hotar alvirernas liv. Men Yosei, alvirflicka, känner att det är något som inte stämmer. Det känns alldeles för perfekt och tillrättalagt. Som av en slump börjar hon nysta upp mörka hemligheter och när hon träffar Maaya och lär sig mer om skuggorna, börjar hon inse att allt hemskt hon... Läs hela recensionen

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Cecilia Larsson Kostenius