Fler böcker inom
Format
Kartonnage
Språk
Svenska
Antal sidor
224
Utgivningsdatum
2022-04-19
Upplaga
1
Förlag
Rindi text & förlag
Dimensioner
190 x 148 x 18 mm
Vikt
418 g
ISBN
9789198775808
Leva för två - tvillingar som förlorat sin tvilling berättar (kartonnage)

Leva för två - tvillingar som förlorat sin tvilling berättar

Kartonnage Svenska, 2022-04-19
235
 • Fåtal ex i lager. Skickas inom 1-2 vardagar.
 • Gratis frakt inom Sverige över 199 kr för privatpersoner.
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
I "Leva för två" intervjuar journalisten Pia Rockström tvillingar från Sverige, Storbritannien, USA, Norge och Island. De delar med sig av sin erfarenhet av att mista sin andra hälft och hur de har hittat vägar till ett bra liv. Sorgen efter en tvillingförlust är ensam i sitt slag. Redan i fosterstadiet skapas det band som gör relationen unik. Det här är en bok för alla som vill ha stöd i ett sorgearbete. Det är också viktig läsning för yrkesgrupper som kommer i kontakt med ensamma tvillingar och saknar kunskap om vad en tvillingförlust innebär. Eftersom det finns sparsamt med forskning i ämnet är det många gånger tvillingar själva som får vara den rösten. Titeln "Leva för två" syftar på upplevelsen hos många ensamma tvillingar, att de har fått en chans, som deras tvilling inte fick, och nu bör leva livet fullt ut.
Pia Rockström har lång erfarenhet i mediabranschen. Hon har tidigare gett ut intervjuböckerna "Högsensitiva berättar" och "Sensitivt ledarskap". 2012 tilldelades hon Bertil Torekulls Stora lokaltidningspris för sitt sätt att skriva. Pia föddes som trilling 1970 i Lund men en av hennes systrar, Maria, levde bara några timmar.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Leva för två - tvillingar som förlorat sin tvilling berättar
 2. +
 3. Språket : grunden till din framtid Elevpaket Digitalt + Tryckt

De som köpt den här boken har ofta också köpt Språket : grunden till din framtid Elevpaket Di... av Cécile Tartar, Marie-Elen Osbeck (häftad).

Köp båda 2 för 818 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Pia Rockström

 • Sensitivt ledarskap : möt det nya sättet att leda i tolv intervjuer.

  Pia Rockström

  Ledarskap kan se ut på många sätt och idag krävs nya ledarstilar för ett hållbart arbetsliv. Det här är intervjuboken om ett nytt sätt att leda. Det handlar om ledare som ser till de mjuka värdena i första hand och som ändå når lönsamhet. Om ledar...

 • Högsensitiva berättar

  Pia Rockström

  I Högsensitiva berättar får du möta 22 personer som berättar om hur det är att vara högkänslig. Journalisten Pia Rockström har i sina intervjuer fokuserat på att visa hur personlighetsdraget kan vara en styrka. De intervjuade är ärliga öppna och k...