Min inre röst : vad som händer när du lyssnar bortom logiken (häftad)
Fler böcker inom
Format
Häftad (Danskt band)
Språk
Svenska
Antal sidor
155
Utgivningsdatum
2022-12-01
Förlag
Lassbo Förlag
Medarbetare
Brantdahl, Gabriella (form)
Dimensioner
190 x 133 x 13 mm
Vikt
213 g
SAB
Dok
ISBN
9789198788914

Min inre röst : vad som händer när du lyssnar bortom logiken

(1 röst)
Häftad,  Svenska, 2022-12-01
271
Billigast på PriceRunner
  • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Kanske har du, liksom många andra, upplevt att bli vägledd av något annat? Att helt plötsligt få en förnimmelse, som visar sig stämma överens med vad som sedan sker. Ibland grundar sig magkänslan på dina samlade erfarenheter, men det finns tillfällen när du inte kan hitta en förklaring till din vetskap. Här handlar det om det jag kallar "djup intuition".

Med den här boken vill jag belysa intuition ur olika perspektiv och ge dig nycklar till hur du kan utveckla den mer.

Men vad är egentligen intuition? Och hur kan du få större tillgång till den? Vad finns det för extra medvetande utanför vårt vetande? Det jag har varit med om går inte alltid att förklara på ett rationellt sätt. Berättelserna ur mitt liv varvas med reflektioner, tankar och idéer om allt från kärlek till ledarskap och hur vi skapar ett meningsfullt liv.

Att vara i samklang med sin intuition är ett lika magiskt som naturligt tillstånd. Det är då du får tillgång till den kunskap som ligger i andra dimensioner av verkligheten. Intuitionen är ett tillskott av energi och insikter och ibland är den dessutom en livlina.

Förmågan att lyssna till din djupa intuition kommer berika livet för dig, precis som den gjort för mig och många andra. Min förhoppning är att du - efter att du läst den här boken - vågar låta dig vägledas mer av den.

"Det är fascinerande hur det mest oförklarliga ändå tycks vara det mest självklara och naturliga, när det väl upplevs."

Louise Krahm

Läsarkommentarer:

"Med stark personlig prägel och en levande känsla inspirerar och fångar Louise läsaren i ett spännande och viktigt ämne.

I vår kultur och tid där framtid och utveckling är i fokus, riktas istället ljuset djupare in i oss dit forskningen ännu inte nått.

Både privat och i min profession finns det utrymme att utveckla den djupa intuitionen.

Louise ger verkligen en fin introduktion och inspirerar att lyssna till "Min inre röst"!"

/Christian Grundberg

Läkare, ortopedi

"Läs de två första meningarna i denna bok om ledarskap och intuition: " Du har säkert också upplevt det. Den där känslan av något, som landar i dig som en klar och redan färdig tanke eller insikt." Du får svårt att lägga boken ifrån dig. Varför? Därför att författaren Louise Krahm för ett samtal med dig som läsare. Stillsamt påminner hon om att lyssna och lita till din inre röst - och att våga tro på dig själv.

Det är gripande att läsa om hur den inre rösten vid några tillfällen har räddat henne från farligheter och olyckor. Och gripande är hennes berättelse om det tillfälle när hon inte hörde någon varnande röst från djupet av sig själv. Det fjättrade henne vid en man som utövade våld i den nära relationen.

Boken växer i mognad till en plädering för tron på sig själv i kärlek till andra."

/Peter Örn, författare.

Tidigare generalsekreterare för Svenska Röda Korset, VD för Sveriges Radio samt ordförande för regeringens analysgrupp för granskning av Estoniakatastrofen i slutet av 1990-talet.

"Boken präglas av värme, äkthet och öppenhet. Läsaren bjuds in till att få kontakt med sina oidentifierade känslor och sin intuition. Det krävs mod att öppna upp för det som finns men inte syns."

/Emma Persson

MCC (Master Certified Coach)

Director of Education och ägare av CoachCompanion

"En egen och egensinnig bok om att lyssna på sin inre röst - men som lika mycket genomsyras av Louise Krahms stämma, som ljuder så klar igenom texten."

/Lottie Knutson, skribent och resexpert
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Min inre röst : vad som händer när du lyssnar bortom logiken
  2. +
  3. Ljuset vi bär : att gå stark genom osäkra tider

De som köpt den här boken har ofta också köpt Ljuset vi bär : att gå stark genom osäkra tider av Michelle Obama (inbunden).

Köp båda 2 för 530 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Louise Krahm

  • Min inre röst

    Louise Krahm

    Kanske har du, liksom många andra, upplevt att bli vägledd av något annat? Att helt plötsligt få en förnimmelse, som visar sig stämma överens med vad som sedan sker. Ibland grundar sig magkänslan på dina samlade erfarenheter, men det finns tillfäl...