21 dagar om sorg : din guide vid förlust (inbunden) NY
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
149
Utgivningsdatum
2024-03-18
Förlag
Storyhood
Dimensioner
216 x 154 x 17 mm
Vikt
324 g
SAB
Dodf
ISBN
9789198804546

21 dagar om sorg : din guide vid förlust

Inbunden,  Svenska, 2024-03-18
259
  • Skickas från oss på måndag
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
När Örjan Grudens 18-åriga son Love tragiskt tog sitt liv, förändrades allt. Plötsligt stod Örjan inför den svåraste prövningen i sitt liv. Men ur denna djupa förtvivlan kom också ett behov av att förstå, bearbeta och slutligen acceptera det som hänt. Örjan påbörjade då en resa som han nu delar med sig av i denna bok. "21 dagar om sorg" är en praktisk guide som kommer att ta dig genom olika stadier av sorg och förlust.

Boken är byggd på Örjans egen erfarenhet och hans omfattande kunskap inom ämnet. Här finner du konkreta övningar och användbara insikter som kan hjälpa dig att navigera genom de mest komplexa känslorna och situationerna. Detta är inte en bok om att fly undan smärtan, det är en bok om att gå rakt igenom den. Om att hitta en väg genom mörkret och ut på andra sidan med en ny förståelse och en djupare acceptans av livets svårigheter.

Örjan Gruden är entreprenör, föreläsare och författare. Med en kombination av nyfikenhet och respekt uppmuntrar han åhörare och läsare att reflektera kring frågor som berör förlust och sorg. Han har tidigare skrivit boken "Min son Love" om när hans son tog sitt liv.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. 21 dagar om sorg : din guide vid förlust
  2. +
  3. Den där jävla döden

De som köpt den här boken har ofta också köpt Den där jävla döden av Anna Lindman (inbunden).

Köp båda 2 för 488 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Örjan Gruden