Ljusfältet (e-bok)
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (0.0 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Antal sidor
280
Utgivningsdatum
2023-09-30
ISBN
9789198813135

Ljusfältet E-bok

Den nya frekvensen på Jorden

E-bok,  Svenska, 2023-09-30
209
Läs i Bokus Reader för iOS och Android
Vår planet går in i en förhöjd energifrekvens där många människor vaknar upp till en ökad medvetenhet. Den mänskliga världen påverkas av helt nya perspektiv och möjligheter genom de högre energiernas verkan. Fler människor än någonsin är mottagliga för detta skifte. Även vårt solsystem tycks påverkas av ett större kosmiskt skede. Detta banar väg för unika möjligheter till en expanderad utveckling på Jorden.

Tiden är inne att ta tillvara detta förhöjda tillstånd. Trots otaliga utmaningar och konflikter i världen och i vårt samhälle sker denna omvandling. Mikael Matthis skriver om hur vi kan stärka vår själskontakt, hela vårt förflutna och ta emot det nya som sker. Detta gäller inte minst ett helt nytt steg av den eteriska livskraften i människan. Även våra relationer uppgraderas genom den ökade kärleksfrekvensen i vardagen. Allt fler upplever en större plan för mänsklighetens framtid, där ljusets krafter fyller en självklar roll.

Boken belyser också vissa centrala utvecklingssteg på Jorden; mänsklighetens ursprung med Solänglarna och civilisationen Atlantis uppgång och fall. Om året 2012 då Ljusfältet tog form för oss och hur detta verkar hänga ihop med en större kosmisk påverkan. Det handlar om hur vi kan förena oss mer tydligt med högre världars energier för mänsklighetens nya steg. Vi bidrar alla till världens utveckling med vår inre transformation, vårt inre uppvaknande och frigörande av vårt själsliga syfte. Vi står inte ensamma i denna väldiga förändring. Vi får vägledande och omvandlande hjälp genom kärlekens helande och enande kraft och högre världar, planetens äldre lärare och devor (änglar).
Ta din plats i Ljusfältet och skapa den nya världen. Du är efterlängtad!
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Mikael Matthis