Res och tälta med barn : en guide till naturupplevelser i Sverige och övriga Europa (häftad)
Format
Häftad (Danskt band)
Språk
Svenska
Antal sidor
248
Utgivningsdatum
2023-11-20
Upplaga
1
Förlag
Stalagmit
Medarbetare
Samuelsson, Anna L (foto)
Dimensioner
210 x 150 x 16 mm
Vikt
522 g
SAB
Nc.08,Na.08
ISBN
9789198817225

Res och tälta med barn : en guide till naturupplevelser i Sverige och övriga Europa

Häftad,  Svenska, 2023-11-20
359
  • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Res och tälta med barn är en inspirerande guidebok om friluftsliv och att komma ut i naturen, från de mindre upplevelserna till det stora äventyret. Här varvas praktisk information med personliga tips om allt från packning till resmål och aktiviteter.

Ur recension av Helena Sjöholm, BTJ-häfte 2-2024:
"Med tydliga och välskrivna texter går Anna igenom de viktigaste temana för utevistelser och resor. Boken har en tilltalande layout med fina färger och många härliga färgfotografier tagna av författaren själv. Helhetsbetyg 4: Mycket bra"


Naturupplevelser finns överallt omkring oss. Ljumma sommarnätter i tält, lugna vandringar eller utflykter till närmsta älv kan skapa minnen för livet. Med god planering kan ni få en fantastisk semester tillsammans. En promenad i skogen eller en helgtur i kajaken kan vara precis lika minnesvärd som en flera veckor lång tågluff eller bilsemester. Ingen tur är för liten och alla har sina egna ramar.

När barn, särskilt mindre barn, följer med på turen blir det fler aspekter att ta hänsyn till och många moment tar längre tid. Här delar författaren med sig av sina kunskaper och bästa tips. Boken passar framförallt den som tidigare inte spenderat så mycket tid i skog och mark, eller på resande fot. Du får de bästa förutsättningarna för härliga möten med naturen i Sverige och övriga Europa. Så packa väskan och välj vad du vill uppleva!
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Res och tälta med barn : en guide till naturupplevelser i Sverige och övriga Europa
  2. +
  3. M Vägatlas Sverige 2024

De som köpt den här boken har ofta också köpt M Vägatlas Sverige 2024 (häftad).

Köp båda 2 för 638 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Anna L Samuelsson

  • Statisterna

    Anna L Samuelsson

    I Västerås planerar två bröder för hur de ska leva sina liv i lyx, sedan de båda förlorat sina jobb. I Sala blir Steffo, Noor och Marcus inblandade i en grov stöld i samband med en filminspelning. Kriminalinspektör Sissel Åhlin får ärendet på...