Hur svårt ska det vara Bella? (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Serie
Bella
Antal sidor
320
Utgivningsdatum
2023-09-20
Förlag
Own Your Book / Respons AB
Dimensioner
215 x 140 x 25 mm
Vikt
485 g
SAB
Hc.01
ISBN
9789198825046

Hur svårt ska det vara Bella?

(1 röst)  |  Läs 1 recension
Inbunden,  Svenska, 2023-09-20
229
  • Skickas från oss imorgon
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Bella arbetar som lärare på den lilla ön. Hon är en tvåbarnsmamma mitt i karriären som alltid är på språng. Hennes vardag är en minst sagt komplicerad logistik, en omöjlig ekvation som till slut äter upp all hennes energi. Hon vill inte inse det, men hon är på väg rakt in i den berömda väggen. Ett läkarbesök skrämmer upp henne ordentligt och det blir en lång väg tillbaka, fylld av många stora och svåra beslut. En sak vet hon. Hon måste klara av att ta hand om sig själv om hon ska kunna vara en bra mamma och nu måste hon ta tag i situationen - innan det är för sent. Hur svårt ska det vara, Bella? är en autofiktiv feelgood som mestadels utspelar sig på Ingarö i Stockholms skärgård. Det är den första boken om Bella. Hur svårt ska det vara, Bella? - en feelgood med både djup och svärta. En tänkvärd bok som bjuder på mycket igenkänning, humor och med en stor portion av hopp.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Hur svårt ska det vara Bella?
  2. +
  3. Det börjar med oss

De som köpt den här boken har ofta också köpt Det börjar med oss av Colleen Hoover (pocket).

Köp båda 2 för 318 kr

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Hur svårt ska det vara Bella?. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Bok med hög igenkänningsfaktor
    Anton N, 11 oktober 2023

    Jag har inte läst något av författaren tidigare. Men har du arbetat eller arbetar som lärare, eller annat yrke som kräver att jonglera många bollar rekommenderar jag boken.

Visa alla 1 recensioner