Allt om Sankalpa yoga - den stora boken om yoga för stol : unika serier med stolsyoga som kan förändra ditt liv här och nu! (häftad) Spara 17%
Format
Häftad
Språk
Svenska
Serie
BRA OCH PEDAGOGISKA FAKTABÖCKER OM YOGA
Antal sidor
260
Utgivningsdatum
2024-04-18
Förlag
Bhagwan
Medarbetare
Långström, Mattias (form)
Illustratör/Fotograf
Långström Mattias
Dimensioner
216 x 140 x 15 mm
Vikt
467 g
SAB
Rai,Dbdd
ISBN
9789198839296

Allt om Sankalpa yoga - den stora boken om yoga för stol : unika serier med stolsyoga som kan förändra ditt liv här och nu!

(1 röst)  |   Läs 1 recension
Häftad,  Svenska, 2024-04-18
295 357 Du sparar 62 kr!
Billigast på PriceRunner
  • Skickas från oss inom 5-8 vardagar.
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Boken, unik i sitt slag, på över 250 sidor, innehåller åtta större huvudindelningar med flera flödesrutiner och unik klassisk djupavspänning, meditation för stol. Alla program innehåller tydliga instruktioner och mängder av vackra bilder på övningarna. Boken ger vidare en initierad introduktion till klassisk yoga och meditation. Ett absolut måste i bokhyllan för dig som vill komma i ditt livs form. Här och nu!

Sankalpa är ett sanskritord som betyder - en djupt rotad avsikt eller önskan. I Patanjali Yoga Sutras är den första versen just Atha Yoga Anushasanam, som betyder att nu startar yogans lärande, att yoga är här och nu, det är aldrig för sent att börja eller att fortsätta. I Sankalpa yoga tar utövaren ställning för sitt eget välbefinnande, genom att genomföra klassisk yoga för stol, beslutsamt och målmedvetet för att främja sin egen hälsa och flexibilitet trots eventuella fysiska begränsningar.

UNIKA SERIER MED STOLSYOGA SOM KAN FÖRÄNDRA DITT LIV HÄR OCH NU:

UPPVÄRMNING FÖR STOLSYOGA

STOLSYOGA FÖR BÄTTRE BALANS

STOLSYOGA FÖR MJUKARE LEDER

STOLSYOGA FÖR ÖKAD STYRKA

STOLSYOGA FÖR ATT BLI VIGARE

STOLSYOGA FÖR BÄTTRE KONDITION

STOLSYOGA FÖR VIKTNEDGÅNG

AVSLAPPNING OCH MEDITATION

FÖRFATTAREN

Shreyananda Natha är författare till populära och bästsäljande yogaböcker. Han har bl.a. skrivit de mest omfattande böckerna om yoga på svenska - ALLT OM YOGA och studieboken - LÄR UT YOGA OCH MEDITATION BORTOM POSITIONERNA.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Allt om Sankalpa yoga - den stora boken om yoga för stol : unika serier med stolsyoga som kan förändra ditt liv här och nu!
  2. +
  3. Teoribok : den senaste körkortsboken 2024 med körkortsteori

De som köpt den här boken har ofta också köpt Teoribok : den senaste körkortsboken 2024 med k... (häftad).

Köp båda 2 för 454 kr

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Allt om Sankalpa yoga - den stora boken om yoga för stol : unika serier med stolsyoga som kan förändra ditt liv här och nu!. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Härlig yogabok!
    Läslust, 1 maj 2024

    Jättefin yogabok. Jag är så glad, skadade mig för 3 år sedan men hittade ett program i boken som kunde få mig att börja yoga igen. Gillade även kapitlet med yogafilosofin och det spirituella. Spännande.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Shreyananda Natha