Vibrationer (häftad)
Fler böcker inom
Format
Häftad (Danskt band)
Språk
Svenska
Antal sidor
337
Utgivningsdatum
2024-03-08
Upplaga
1
Förlag
Storify Publishing AB
Dimensioner
210 x 135 x 25 mm
Vikt
362 g
SAB
Hc.01
ISBN
9789198894707

Vibrationer

Häftad,  Svenska, 2024-03-08
199
  • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Vibrationer är en fristående fortsättning på Eva Jacobsons tidigare thriller Genom glaset, och tar med läsarna på en resa i nutid med inslag av kontakter med andra sidan och tidigare liv.

Viveca har efter händelserna i Genom glaset hittat en ny rutin och vardag. Tills den dag hon ser Agnes i Humlegården. Det skickar chockvågor genom Vivecas kropp. Agnes är död sedan länge, mördad av en ung psykopat.

Viveca kontaktar åter Emanuel Swedenborg, 1700-talets stora vetenskapsman och mystiker, och ber om hjälp att lösa mordet på Agnes. Något som kan bli livsfarligt för Viveca då Agnes mördare gör allt för att inte bli funnen.

Samtidigt får Swedenborgsällskapet i Heidelberg en otrevlig överraskning när de inser att den värdefulla skriften Arcana Coelestia är stulen. Spåren leder till Sverige och Henrik som är samlare av allt som har med Swedenborg att göra.

Vibrationer väver samman nutidens Stockholm med Swedenborgs dolda arv. Vivecas resa tar henne genom kryptiska skrifter och övernaturliga fenomen, och snart finner hon sig fångad i en virvel av mysterier som sträcker sig över tid och rum. Samtidigt som hon kämpar med sorgen över makens bortgång, blir hennes tvivel och frågor till en spänningsfylld jakt på sanningen.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Vibrationer
  2. +
  3. Någon måste betala

De som köpt den här boken har ofta också köpt Någon måste betala av Lena Malm (häftad).

Köp båda 2 för 398 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Eva Jacobson