Managen van Agile Projecten (häftad)
Format
Häftad (Paperback / softback)
Språk
Engelska
Antal sidor
1
Utgivningsdatum
2015-12-22
Upplaga
2de Herziene Druk
Förlag
van Haren Publishing
Medarbetare
Van Haren Publishing (red.)
Illustrationer
black & white illustrations
Dimensioner
244 x 170 x 12 mm
Vikt
372 g
Antal komponenter
1
Komponenter
467:B&W 6.69 x 9.61 in or 244 x 170 mm (Pinched Crown) Perfect Bound on White w/Matte Lam
ISBN
9789401800242
Managen van Agile Projecten (häftad)

Managen van Agile Projecten

Häftad Engelska, 2015-12-22
569
  • Skickas inom 10-15 vardagar.
  • Gratis frakt inom Sverige över 159 kr för privatpersoner.
"Dit boek is specifiek gericht op het managen van agile projecten. De beschrijving is gebaseerd op AgilePM uit 2014, een specifieke subset van het Agile Project Framework van DSDM.

Agile is sinds ca. 1990 geliefd bij IT-systeemontwikkelaars en is in het bijzonder geschikt voor het uitvoeren van kort-cyclische trajecten die gericht zijn op zichtbare resultaten zoals een werkende applicatie, een website, enzovoort. Agile kan echter ook goed in niet-IT projecten worden gebruikt.

Anders dan bij de 'traditionele' methoden voor projectmanagement liggen bij agile projecten tijd, kwaliteit en kosten vast, maar de te realiseren functies juist niet. Bij agile projecten vormen de zelfsturende teams de basis. Deze zijn volledig verantwoordelijk voor het realiseren van het op te leveren resultaat dat tot stand komt in korte iteraties. De projectmanager is alleen verantwoordelijk voor het inrichten van het project, het plannen en bewaken van het project op hoofdpunten en de communicatie tussen het projectteam en het bedrijfs- en programmamanagement. De specificaties worden bepaald door het realisatieteam in samenspraak met gebruikersvertegenwoordigers.

Dit boek beschrijft op een heldere en eenduidige wijze de principes, processen, rollen en verantwoordelijkheden van de belangrijkste producten en technieken bij het managen van agile projecten. Daarbij wordt ook ingegaan op de verschillen en overeenkomsten met andere methoden zoals PRINCE2, Scum Kanban en Lean Six Sigma en in hoeverre deze aanpak hiermee is te combineren. Tenslotte gaat het boek in op de wijze hoe een portfolio van agile en traditionele projecten het beste kan worden gemanaged.

Dit boek is bedoeld voor projectmanagers die verantwoordelijk zijn voor het managen van agile projecten en verder iedereen die betrokken is of wordt bij het managen van agile projecten. Tevens is dit boek ook zeer geschikt voor degenen die zich willen voorbereiden op de examens AgilePM Foundation en Practitioner van de APMG."
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Managen van Agile Projecten
  2. +
  3. Implementing Effective IT Governance and IT Management

De som köpt den här boken har ofta också köpt Implementing Effective IT Governance and IT Man... av Gad J Selig, Van Haren Publishing (häftad).

Köp båda 2 för 1098 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av författarna