Eila, Rampe ja elämän tarkoitus (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (80.2 MB)
Språk
Finska
Inläsare
Seela Sella, Esko Roine, Vesa Vierikko, Heidi Herala
Utgivningsdatum
2020-11-03
Förlag
WSOY
ISBN
9789510357033
Eila, Rampe ja elämän tarkoitus (ljudbok)

Eila, Rampe ja elämän tarkoitus (ljudbok)

Ljudbok (MP3), Finska, 2020-11-03
79
Laddas ned direkt
Lyssna i vår app för iPhone, iPad och Android
Finns även som
Visa alla 1 format & utgåvor
Eila ja Rampe matkaavat tapaamaan ihmeparantajaa ja käyvät visiitillä likan luona. Samalla he pohtivat, miksi elämme.

Rampen jalka on alkanut niksua, ja Eila haluaa viedä Rampen ihmeparantajan puheille. "Mää en minkään hihhulin kaarettavaks lähre", Rampe toteaa.

Matkareitti kulkee lännenratsastuskilpailuiden ja maailman suurimman kyläkaupan kautta. Myös likkaa käydään tervehtimässä. Eilan, Rampen ja likan sananvaihto häilyy arkisen ja "pyhän" aallokossa. Rampe muistuttaa yhtäkkiä Eilan silmissä Mannerheimia, Eila Rampen mielestä Gina Lollobrigidaa ja likka epäilee olevansa Marie Curien reinkarnaatio. Eila miettii, olisiko pitänyt sittenkin osallistua Miss Yyteri -kilpailuun, Rampe pohtii, oliko Lasarus sittenkin vain koomassa ja likka pähkäilee, saisiko äiti Amman halaus aikaan elämänmuutoksen. Mutta löytyykö elämän tarkoitus? Rampe: "Mitäs tässä, hissuksiin mennään." Eila: "Ei ny niin hissuksiin. Luetaan lehtiä, katellaan telkkaria ja seurataan asioita." Teksti liikkuu lajien rajamaastossa. Eila, Rampe ja elämän tarkoitus on draamallinen romaani mutta myös kertomuskokoelma. Osa teksteistä taipuu ääneen luettaviksi proosarunoiksi.

Sinikka Nopola kirjoittaa sekä aikuisille että lapsille. Hänen tuotantoonsa kuuluu lyhytproosaa, esseitä, lastenromaaneja, -näytelmiä ja -musikaaleja, kuunnelmia, tv-draamaa, animaatiokäsikirjoituksia, pakinoita ja laulunsanoituksia.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Sinikka Nopola