Kouluun! (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (0.3 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Finska
Utgivningsdatum
2015-02-03
Upplaga
1
Förlag
WSOY
ISBN
9789510386361

Kouluun! E-bok

E-bok,  Finska, 2015-02-03
110
Billigast på PriceRunner
Läs i Bokus Reader för iOS och Android
Lähetä ekaluokkalainen onnistuneesti koulutielle. Kirja avaa kodin, koulun ja lapsen odotuksia ja epäilyksiä ja auttaa rakentamaan koululle kestävän perustuksen.

"Ekaluokkalainen on hellyttävä pakkaus."

Koulun aloitus on lapselle odotettu ja jännittävä askel uuteen. Vanhemmissa se herättää myös jännitteitä: mihin kaikkeen opettaja mahtaa ehtiä, mitä lapsen pitäisi jo osata ja tuleeko hän toimeen luokkatoverien kanssa? Kouluun! auttaa lähettämään ekaluokkalaisen onnistuneesti koulutielle. Se yhdistää opettajien, koululaisen ja vanhempien toiveet, odotukset ja askarruttavat mietteet leppoisaksi vanhempainillaksi, jossa ajatuksiaan ei tarvitse peitellä eikä kysymyksiään hävetä.

Palkitun tekijäparin kirja selvittää, millaisia sosiaalisia, motorisia ja tiedollisia taitoja seitsenvuotiaalta lapselta voi odottaa ja mitä häneltä koulussa toivotaan. Se valaisee vanhempia luokkahuoneen arkisissa kysymyksissä jonottamisen taidosta kiusaamisen logiikkaan ja ruokien tykkäämisestä unirytmin tärkeyteen. Kirjassa myös puretaan itsetuntoon sekä kannustamisen ja kehumisen eroihin liittyviä uskomuksia.

Lastenpsykiatrian erikoislääkäri, tietokirjailija ja opettajattaren poika Jari Sinkkonen sekä lastenkirjailija, opettaja ja rehtorin poika Timo Parvela ovat itsekin vanhempina saatelleet lapsiaan koulutielle.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av författarna