Kätilö (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (284.6 MB)
Språk
Finska
Inläsare
Eija Ahvo
Utgivningsdatum
2016-09-30
Upplaga
1
Förlag
WSOY
ISBN
9789510389256
Kätilö (ljudbok)

Kätilö Ljudbok

Ljudbok (MP3), Finska, 2016-09-30
109
Ladda ned och läs i en ljudboksläsare. Tips på appar
Finns även som
Visa alla 1 format & utgåvor
Katja Ketun palkittu menestysromaani taikoo esiin vaietun historian, vankileirien ja saksalaissotilaiden sotamorsiamien Suomen.

Kätilö on tosipohjainen kertomus suomalaisnaisen ja SS-upseerin yhteentörmäyksestä Lapin sodan kynnyksellä. Se on väkevä todistus siitä mihin ihminen on valmis rakkauden tähden.

Petsamo, kesäkuu 1944. Kätilöllä on punikkina lahdatun isänsä kiihkeä veri. Hän on jo lapsena rikkirevitty maho hyljäke, joka tuntee välilihojen ja karboliveden maailman. Kunnes hän törmää mieheen, saksalaisluutnanttiin kiillotetuissa SS-saappaissa. Ja mies näkee hänet, jälkeisissä pestynä, purtu napanuora hampaiden välistä roikkuen. Mies katsoo niin kuin ei kukaan ennen. Rakkaudessaan nainen on valmis seuraamaan miestä leirille, johon tämä komennetaan, kulkemaan vaikka läpi koko Jäämeren rannat.

Katja Kettu (s. 1978) on laaja-alainen taiteilija. Rovaniemestä Tallinnan ja Lontoon kautta Helsinkiin päätynyt Kettu opettaa käsikirjoitusta, tekee musiikkivideoita ja työskentelee freelancerina kirjoittamisen ja elokuvan parissa.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Katja Kettu