Mies Albaniasta (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (0.8 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Finska
Utgivningsdatum
2016-04-08
Upplaga
1
Förlag
WSOY
Översättare
Kari Koski
ISBN
9789510405024
Mies Albaniasta (e-bok)

Mies Albaniasta (e-bok)

E-bok (EPUB), Finska, 2016-04-08
65
Laddas ned direkt
Läs i vår app för iPhone, iPad och Android
Vakoiluromaani lajin parhaiden perinteiden hengessä

Kylmän sodan päättyminen paljastaa petoksen. Älykäs, monivivahteinen epookkijännäri murroksen ajan Euroopasta.

Virkaheitto lehtimies ja laitapuolen kulkija osuvat paikalle kun mies putoaa Erstaterassilta Tukholmassa ja saa surmansa. Eletään syksyä 1990 ja melkein koko Itä-Eurooppa on vapautunut kommunismin ikeestä, vain Albaniassa eletään vielä vanhan vallan alla. Surmansa saaneella on Albanian passi, mutta Albaniassa miestä ei tunneta. Journalisti haistaa skuupin ja alkaa tutkia juttua. Laitapuolen mies, joka kenties on nähnyt jotain, saa surmansa oudoissa olosuhteissa. Poliisi ei suostu näkemään tapahtumissa mitään kummallista. Asetelma on valmis mestarilliselle vakoilujännärille.

Magnus Montelius (s. 1965) palkittiin vuonna 2011 kahdesta novellikokoelmastaan. Samana vuonna ilmestyi hänen esikoisromaaninsa Mies Albaniasta(Mannen från Albania) joka nousi sekä yleisön että kriitikoiden ylistämäksi bestselleriksi.
Magnus Montelius on ympäristötutkija, joka asui pitkään Afrikassa ja Latinalaisessa Amerikassa. Hän tuntee läheisesti Itä-Euroopan maita ja erityisesti entisiä neuvostotasavaltoja. Mies Albaniasta on ilmestynyt kahdeksassa eri maassa.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Magnus Montelius