Seesjärven sissit (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (308.8 MB)
Språk
Finska
Inläsare
Veikko Honkanen
Utgivningsdatum
2018-10-19
Upplaga
1
Förlag
WSOY
ISBN
9789510414958
Seesjärven sissit (ljudbok)

Seesjärven sissit (ljudbok)

Ljudbok (MP3), Finska, 2018-10-19
95
Laddas ned direkt
Lyssna i vår app för iPhone, iPad och Android
Finns även som
Visa alla 1 format & utgåvor
Katkeraa korpisotaa kairanmaassa!

Syksyllä 1943 Seesjärven suunnalla, lähellä Paateneen maantietä, majailee luutnantti Katajan sadan miehen sissikomppania sateen pieksämissä teltoissaan. Moottoripyörälähetti tuo esikunnasta lentäjien havaitsemia tietoja, joiden mukaan venäläiset rahtaavat hevoskuormittain tavaraa kohti suomalaisten kenttävartiota. Mitä kummaa on tekeillä?

Tiedustelun kärkijoukoiksi heitettyjen rämäpääsissien saama käsky on yksiselitteinen: tuhotkaa viholliskolonnat! Seesjärven pohjoispuoli on asuttamatonta villieläinten valtakuntaa, jossa tehtäväänsä kylmäverisesti suorittavan kuolemanpartion on vääjäämättä edettävä kaikkiin kompassisuuntiin. Venäläiset suorittavat nopeita vastaiskujaan ja mieshukka on valtavaa molemmin puolin, mutta Katajan kokeneet korpisissit ovat valmiita täyttämään tehtävänsä - viimeiseen veripisaraan saakka. Kuoleman ja kauhun maastossa viiman kohmettamia sotureita lämmittää ainoastaan taukoamatta rätisevien aseiden piippujen hehku. Vaaroja vilisevässä kairanmaassa vain juoneimmat jäävät saappailleen.

Sotakamreeri Lehväslaiho takoo yhä armottomampia sotakuvauksia. Seesjärven sisseissä rajujen korpitaisteluiden yllätyskäänteet elävät hurmeisen väkevinä ja autenttisina.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Reino Lehväslaiho