Emme enää usko pahaan (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (219.0 MB)
Språk
Finska
Inläsare
Jukka Pitkänen
Utgivningsdatum
2016-11-30
Upplaga
1
Förlag
WSOY
ISBN
9789510426418
Emme enää usko pahaan (ljudbok)

Emme enää usko pahaan (ljudbok)

Ljudbok (MP3), Finska, 2016-11-30
79
Laddas ned direkt
Lyssna i vår app för iPhone, iPad och Android
Finns även som
Visa alla 1 format & utgåvor
Finlandia-ehdokas 2016!

Kun miehet alkavat elvyttää vanhoja myyttejä, naisten on paras valmistautua uusiin kyyneliin.

Paintball-yrittäjä Eero Viitanen asuu omakotitalossa meren äärellä vaimonsa Ainon ja kahden tyttären kanssa. Kaikki on hyvin, mutta tarina on liian arkinen. Hän päättää järjestää jännitystä sieppaamalla Ainon niin kuin Zeus muinoin ryösti Europan ja pyytää apuun vanhaa ystäväänsä Laria.

Aino työskentelee päihde- ja mielenterveysongelmaisten asuntolassa, jossa eräs nuori asukas on joutunut vaikeuksiin. Jakautuneessa Suomessa kasvaneiden maailmat törmäävät, eikä siitä synny rikastavaa vuorovaikutusta. Eeron perimiehinen vaimonryöstötarina alkaa kuin omalakisesti toteuttaa itseään traagisin seurauksin. Emme enää usko pahaan käsittelee tarinoiden kohtalokasta voimaa ja teologisen ja filosofisen perinteensä unohtaneen liberaalin kulttuurin neuvottomuutta pahan edessä.

Riku Korhonen (s. 1972) on Turussa asuva kirjailija. Hän on urallaan voittanut mm. Helsingin Sanomien esikoiskirjapalkinnon ja EU:n kirjallisuuspalkinnon.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Riku Korhonen

  • Nuku lähelläni

    Riku Korhonen

    <p>"Rakastavaisilla ei ole kotimaata. Alkuviikkoina heistä tulee ihon turisteja, eikä mikään mitä he kokevat ole heidän omaansa, tai korkeintaan kiihtymys, uni ja joidenkin hetkien jaettu viihtyisä hiljaisuus. Ilma. Yö. Alkava kesä."Humanist...