Hyvin eletty (e-bok)
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (11.9 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Finska
Utgivningsdatum
2017-08-30
Förlag
WSOY
ISBN
9789510428504
Hyvin eletty (e-bok)

Hyvin eletty (e-bok)

E-bok (EPUB), Finska, 2017-08-30
139
Laddas ned direkt
Läs i vår app för iPhone, iPad och Android
Jokaisen nykynaisen must-have-käsikirja kestävään elämäntapaan.

Vastuullisuus on chic. Yhä useampi haluaa kosmetiikkansa puhtaana, muotinsa eettisenä ja ruokansa vegaanisena. Hyvin eletty esittelee vinkit kauniiseen vastuulliseen elämäntapaan.

Miten huomioida eettisyys luopumatta omasta elämäntyylistään? Hyvin eletty avaa oven eettisen elämän suloiseen maailmaan: se opastaa valitsemaan oikein teetpä hankintoja kotiin, vaatekaappiin tai keittiöön. Kattava opas auttaa vastuullisuuden askeleissa sekä esittelee hyvältä tuntuvat valinnat ilman kompromisseja. Lisäfiilistä tuovat kirjan inspiraatiotarinat, joissa tunnetut suomalaiset henkilöt kertovat omista tavoistaan elää eettisemmin.

Karita Sainio on omalla esimerkillään osoittanut, että vastuullinen elämäntapa on enemmän kuin mahdollista - ja ennen kaikkea hauskaa! Hän on vastuullisuuteen erikoistuneen PR-toimisto Sugar Helsingin perustaja ja työskentelee eettisten brändien parissa. Kirjan inspiroivista kuvista vastaa 365 days with Ida -blogista tuttu Ida Hanhiniemi. Ida on yksi Suomen suosituimmista lifestyle-bloggaajista.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Karita Sainio

  • Me emme elä samassa maailmassa kuin te

    Karita Sainio

    Kuinka paljon sisarusten välinen lojaalius voi kestää, ennen kuin se murtuu kohtalokkain seurauksin? Me emme elä samassa maailmassa kuin te on mustansävyinen trilleri, joka kertoo veljen ja siskon välillä kytevästä aikapommista. Kun veli löytyy as...