Kaikki se valo jota emme näe (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (345.2 MB)
Språk
Finska
Inläsare
Jukka Pitkänen
Utgivningsdatum
2017-05-23
Förlag
WSOY
Översättare
Hanna Tarkka
ISBN
9789510429785
Kaikki se valo jota emme näe (ljudbok)

Kaikki se valo jota emme näe (ljudbok)

Ljudbok (MP3), Finska, 2017-05-23
169
Laddas ned direkt
Lyssna i vår app för iPhone, iPad och Android
Finns även som
Visa alla 1 format & utgåvor
Jännittävä. Koskettava. Ahmittava.

Suuri lukuromaani sodasta, rakkaudesta ja radioaalloista sekä mittaamattoman arvokkaasta jalokivestä, joka määrää kahden erikoisen lapsen kohtalon.

Saksalainen Werner asuu orpokodissa ja kuuntelee öisin ranskankielisiä radiolähetyksiä. Sokea Marie-Laure elää isänsä, Pariisin luonnontieteellisen museon lukkosepän, kanssa.

Sota syttyy. Werner sijoitetaan radiolähetyksiä vakoilevaan SS-yksikköön, ja Marie-Laure pakenee Bretagneen, Saint-Malon kaupunkiin. Mukanaan hänellä on salaperäinen, mahdollisesti kirottu, jalokivi. Vuosi vuodelta Wernerin ja Marie-Lauren polut lähenevät toisiaan. Mitä tapahtuu kun heidän tiensä viimein risteävät?

Anthony Doerr (s.1973) on palkittu amerikkalainen kirjailija.Kaikki se valo jota emme näe on hänen läpimurtoteoksensa. Lukijoiden ihastus on tehnyt kirjasta huikean myyntimenestyksen, ja siitä on tullut yksi verkkokirjakauppa Amazonin kaikkien aikojen kehutuimmista romaaneista. Lukijoiden lisäksi Doerrin romaanin ovat ottaneet omakseen kriitikot. Kevät 2015 toi Doerrille myös Pulitzerin kirjallisuuspalkinnon.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Anthony Doerr