Ne jotka lähtevät ja ne jotka jäävät : aikuisvuodet (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (2.6 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Finska
Serie
Napoli (del 3)
Utgivningsdatum
2018-01-12
Förlag
WSOY
Översättare
Helinä Kangas
ISBN
9789510431955
Ne jotka lähtevät ja ne jotka jäävät : aikuisvuodet (e-bok)

Ne jotka lähtevät ja ne jotka jäävät : aikuisvuodet (e-bok)

E-bok (EPUB), Finska, 2018-01-12
95
Laddas ned direkt
Läs i vår app för iPhone, iPad och Android
Finns även som
Visa alla 1 format & utgåvor
"Elena Ferrante on aikamme suurimpia romaanikirjailijoita."
The New York Times

"Napoli-sarjan romaanit muodostavat kiistattoman mestariteoksen. Luin kaikki kirjat täydellisen keskittymisen tilassa. Olin kerta kaikkiaan lumoutunut. En tahtonut mitään muuta kuin seurata Lilan ja Elenan elämää viimeiseen sivuun saakka."

kirjailija Jhumpa Lahiri

Elena ja Lila ovat aikuistuneet ja elämä on vienyt heitä eri suuntiin. Kipakka Lila on jättänyt miehensä ja työskentelee nyt makkaratehtaalla karuissa oloissa. Lahjakas Elena on lähtenyt Napolista opiskelemaan ja julkaissut esikoisteoksensa; sen tuoma menestys avaa hänelle ovet oppineiden ja varakkaan sivistyneistön piireihin.

Eurooppa ympärillä kuohuu. Myös 1970-luvun Italiassa yhteiskunta mullistuu, poliittiset rakenteet, naisten asema ja sukupuoliroolit ovat murroksen kourissa. Lila ja Elena taistelevat päästäkseen pois vankiloistaan, kumpikin omastaan, ja pyrkivät irti patriarkaalisesta määräysvallasta, kurjuudesta ja tietämättömyydestä. Vaikka haasteita riittää niin lasten, aviomiesten kuin rakastajien kanssa, vahva side Lilan ja Elenan välillä pysyy, alati muuttuvana ja elävänä.

Romaani kertoo koskettavasti rajusta, rikkumattomasta ystävyydestä mutta tarjoaa myös voimallisen kuvauksen nopeasti muuttuvasta maailmasta.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Elena Ferrante