Tohelo suojelusenkeli (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (1.4 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Finska
Utgivningsdatum
2018-10-17
Upplaga
1
Förlag
WSOY
ISBN
9789510438381
Tohelo suojelusenkeli (e-bok)

Tohelo suojelusenkeli (e-bok)

E-bok (EPUB), Finska, 2018-10-17
79
Laddas ned direkt
Läs i vår app för iPhone, iPad och Android
Siipi maassa, piru merrassa

Apu tulee ylhäältä! Taivaalliset suojeluvoimat valtaavat ilmatilan Arto Paasilinnan romaanissa, joka lennokkaasti jatkaa edellisen teoksen teemaa. Liikemies Liljeroos varusti ilmalaivansa kenttäsairaalalla ja lensi auttamaan maanjäristysten uhreja, nyt suojellaan yksityistä ihmistä.

On toukokuu ja Aaro "Aaretti" Korhonen on onnellinen mies. 40 vuoden ikä ei paljon paina, aikataulut eivät sido ja rahaa on.

Toisaalla, Kerimäen valtavan puukirkon vaiheilla on näkymättömän enkeliseurakunnan päämaja. Suojelualan alkeiskurssilta on juuri valmistunut Sulo Auvinen, joka eläessään oli aika tunari. Siksi hän saa helpon ensitehtävän Aaro Korhosen suojelusenkelinä.

Jykeväsiipinen Sulo ryhtyy tohkeissaan toimeen, mutta jo alku osoittaa, ettei pelkkä hyvä tahto riitä. Kirjakahvilaa pyörittävä Aaro huomaa, että kaikki tökkii ja onnettomuus seuraa toistaan. Taivaallisen tökerö johdatus ajaa Aaron myös tiukkaan kahden naisen loukkuun.

Sulo joutuu enkeli Gabrielin puhutteluun, mutta meno vain yltyy: räiskyvät tulipalot ja junanryskeet ovat alkusoittoa laivakatastrofille Hiidenmaan rannikolla, jonne Pirukin saapuu virittämään ansojaan.

Joviaaliin tyyliinsä Arto Paasilinna johdattaa Tohelon suojelusenkelin auvoisaan loppuun, jossa Pirun houkutuksissa hyvin kilvoitellut Sulo saa taivaallisen ylennyksen ja maallinen rakkaus kukoistaa.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Arto Paasilinna