Kun sanat loppuvat : Kim Wallin tarina (ljudbok)
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (250.0 MB)
Språk
Finska
Inläsare
Erja Manto
Utgivningsdatum
2019-04-30
Upplaga
1
Förlag
WSOY
Översättare
Ida Takala
ISBN
9789510439876

Kun sanat loppuvat : Kim Wallin tarina Ljudbok

Ljudbok,  Finska, 2019-04-30
199
Lyssna i Bokus Reader för iOS och Android
Finns även som
  • Ladda ned och läs i Bokus Reader.
    176
Visa alla 1 format & utgåvor
Peter Madsenin sukellusveneessään murhaaman Kim Wallin tarina.

Kim Wallin vanhempien väkevä kertomus surmatusta tyttärestään - tarina surusta ja menetyksestä mutta ennen kaikkea ylistys elämää rakastaneelle ja vahvan oikeudentajun ohjaamalle ihmiselle, joka tulee muistaa kaikkea muuta kuin uhrina.

Elokuu 2017. Toimittaja Kim Wall lähtee merelle tanskalaisen keksijän Peter Madsenin kanssa tämän omatekoisessa sukellusveneessä. Juuri ennen sukellusta Wall ikuistetaan valokuvaan sukellusveneen tornissa. Se on viimeinen kerta, kun hänet nähdään elossa. Lahjakkaan nuoren toimittajan katoaminen nousee uutissensaatioksi, ja tuntien ja päivien kuluessa tarina saa yhä karmivampia käänteitä. Toukokuussa 2018 Madsen tuomitaan elinkautiseen vankeuteen Wallin murhasta.

"Herään keskellä yötä. Levottoman unen aikana mielessäni on itänyt kaksi ajatusta. Ensimmäinen on se, että Kimin elämän tulee jatkua stipendirahaston kautta, että: häntä ei saa unohtaa. Toinen on se, että tämä kirja, hänen todellinen tarinansa, on kirjoitettava, ja että sen kirjoitamme me. Tämä päätös tarjoaa tiettyä lohtua - a luta continua - taistelu jatkuu."

Ingrid Wall (s. 1956) on ruotsalainen pitkän linjan toimittaja ja Joachim Wall (s. 1952) on ruotsalainen valokuvaaja. Heidän tyttärensä, toimittaja Kim Wall joutui juttukeikalla tanskalaisen keksijän Peter "Raketti" Madsenin murhaamaksi tämän rakentamassa sukellusveneessä.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av författarna