Suolistovallankumous (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (161.7 MB)
Språk
Finska
Inläsare
Tiina Peltonen
Utgivningsdatum
2019-08-15
Förlag
WSOY
Översättare
Kirsi Kokkonen
ISBN
9789510444627
Suolistovallankumous (ljudbok)

Suolistovallankumous (ljudbok)

Ljudbok (MP3), Finska, 2019-08-15
169
Laddas ned direkt
Lyssna i vår app för iPhone, iPad och Android
Finns även som
Visa alla 1 format & utgåvor
Uusin tutkimustieto suoliston ja aivojen yhteydestä.

Suoliston, sen bakteerien ja aivojen yhteyden ymmärtäminen on ollut lääketieteen tutkimuksen läpimurtoja viime vuosina. Tutkija Soki Choi kertoo kiehtovalla ja luotettavalla tavalla alustavista tutkimustuloksista suoli-aivoakselin saralla sekä siitä, miten suolistobakteerit vaikuttavat niin aivoihin kuin psyykkiseen terveyteen.

Choi tarjoaa vinkkejä siihen, miten kuitupitoinen ruoka ja hyvät bakteerit voivat vahvistaa vastustuskykyä ja aivojen terveyttä. Alustavat tutkimustulokset viittaavat siihen, että ne voivat myös vähentää stressiä, ahdistusta ja masennusta ja kohentaa alzheimer- ja autismipotilaiden vointia. Kirjan ruokaohjeet löytyvät e-kirjasta. Niilllä valmistat hyviä bakteereita pullollaan olevia korealaista hapankaalia kimchiä ja fermentoitua kombutsa-juomaa.

Soki Choi on ruotsalainen yrittäjä ja tutkija, joka on toiminut niin Karoliinisessa instituutissa kuin Harvardissa. Hän on luennoinut paljon tulevaisuuden terveydestä ja terveydenhoidosta ja pitänyt aiheesta myös TED-puheen.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »