Agnes ja unien avain (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (18.3 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Finska
Serie
Agnes
Utgivningsdatum
2020-03-17
Förlag
WSOY
Illustratör/Fotograf
Kati Vuorento
ISBN
9789510448557
Agnes ja unien avain (e-bok)

Agnes ja unien avain (e-bok)

E-bok (EPUB), Finska, 2020-03-17
119
Laddas ned direkt
Läs i vår app för iPhone, iPad och Android
Finns även som
Visa alla 1 format & utgåvor
Koukuttava mysteeriromaani lapsille

Kun Agnes näkee hautakiven oudon tekstin, arvoitus ei jätä häntä rauhaan. Suositun Mörkövahti-sarjan kirjoittajan uusi mysteeriromaani alakoululaisille!.

Kaikki alkaa sinä päivänä, kun Agnes avaa hautausmaan portin. Hän on juuri muuttanut tylsääkin tylsempään Harmalan kylään ja jättänyt taakseen pääkaupungin ja vanhat kaverit. Outo tapahtumasarja nappaa kuitenkin Agnesin mukaansa ja hänen elämänsä muuttuu jännittävämmäksi kuin koskaan. Hautakiven teksti nostaa Agnesin karvat pystyyn, ja pian hän alkaa nähdä unia vanhanaikaisesti pukeutuneesta tytöstä, joka kätkee puutarhaan avaimen. Kun sama puutarha oikeasti löytyy Harmalasta, on Agnesin pakko löytää avain. Mihin lukkoon se sopii?

Tuutikki Tolonen (s. 1975) on kirjailija ja sanataideopettaja. Hänen suosittu Mörkövahti-sarjansa on saanut Arvid Lydecken -palkinnon (2016) ja sen oikeudet on myyty jo yli 25 kielelle.

Kati Vuorento (s. 1973) on kuvittaja ja graafinen suunnittelija. Vuorennon herkkä ja mystinen piirroskuvitus herättää henkiin Agnesin salaperäisen tunnelman.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Tuutikki Tolonen