Rikolliseksi kasvatettu (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (6.8 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Finska
Utgivningsdatum
2020-03-09
Upplaga
1
Förlag
Johnny Kniga
ISBN
9789510449318

Rikolliseksi kasvatettu E-bok

E-bok,  Finska, 2020-03-09
184
Billigast på PriceRunner
Läs i Bokus Reader för iOS och Android
Finns även som
  • Ladda ned och lyssna i Bokus Reader.
    208
Visa alla 1 format & utgåvor
Isä, poika ja pankkiryöstö!

Maaliskuussa 2016 Sakari Markkanen tatuoi juuri kuolleen isänsä kuvan rintaansa, sydämen kohdalle. Isä tuli Santa Muerten, pyhän kuoleman, ja huumekauppiaiden pyhimyksen, Jesus Malverden, viereen.

1990-luvun puolivälissä Volvo-Markkanen oli Pohjoismaiden kuuluisin rikollinen. Hän oli pankkirosvo, jota pelättiin ja kunnioitettiin. Mutta Volvo oli myös isä, joka talutti poikansa ala-asteelle ja sanoi että jos tätä kiusataan, miehet laitetaan asialle. Kun koulussa oli ongelmia, isän oikea käsi tosiaankin tuli valvomaan luokkaan.

Kun opettaja kysyi lasten toiveammatteja, Sakari ei halunnut palomieheksi. Hän halusi isänsä tavoin pankkirosvoksi. Ryöstettyään myöhemmin ensimmäisen pankkinsa Ruotsissa, Sakarista tuntui hienolta katsoa isää silmiin. Sieltä loisti ylpeys.

Sellaisia isät ovat, kannustavat lapsiaan. Pitävät lankoja käsissään, johdattavat ja auttavat. Kertovat, miten kassakaappi räjäytetään sisältöä tuhoamatta ja polveen ammutaan niin että polvi menee täydellisesti paskaksi.

Rikolliseksi kasvatettu on Sakari Markkasen tarina. Se on kertomus rikollisuudesta, mutta myös tarina ystävyydestä, vanhemmuudesta ja esimerkin voimasta.

Kimmo Laakso on helsinkiläinen vapaa toimittaja.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »