Reload (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (2.0 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Finska
Utgivningsdatum
2021-01-07
Upplaga
1
Förlag
WSOY
Översättare
Kirsi Kokkonen
ISBN
9789510455173
Reload (e-bok)

Reload E-bok

E-bok (EPUB), Finska, 2021-01-07
149
Laddas ned direkt
Läs i vår app för iPhone, iPad och Android
Finns även som
Visa alla 1 format & utgåvor
Palaudu stressistä fiksusti.

Kiire töissä ja kotielämä stressaa? Uhkaako intohimo viedä työsuoritukset mahdottomiin? Pitäisikö vielä tehdä yksi viimeinen homma ennen nukkumaanmenoa? Tämän kirjan avulla tunnistat oman stressityyppisi.

Elämä ja varsinkin kiinnostava työelämä voi olla stressaavaa. Stressi onkin meille hyväksi, kun jokin työprojekti täytyy saada valmiiksi tai esitys saada pidetyksi.Liika stressi voi puolestaan johtaa uupumukseen, jos emme osaa palutua riittävästi. Reload auttaa löytämään stressistä palautumisen yksilölliset keinot. Intohimotyöstään ei tarvitse luopua, jos opettelee tuntemaan itseään ja säätelemään stressitasojaan sopivaksi. Käytännönläheisessä kirjassa esitellään niin suorittaja- kuin velvollisuudentoiset ja passiiviset tyypit ja jokaiselle tyypille esitetään parhaimmat mahdolliset stressistä palautumisen keinot. Työelämän ja perhe-elämän yhteensovittaminen helpottuu ja jaksat nauttia molemmista täysillä.

Henrik Fexeus on ruotsalainen mentalisti ja tunnettu puhuja, Catharina Enblad on tiedetoimittaja. Molemmat ovat kokeneet työuupumuksen ja saaneet sen hallintaan fiksuilla keinoilla.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av författarna