Vanha kultaraha (e-bok)
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (0.7 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Finska
Serie
Philip Marlowe (del 3)
Utgivningsdatum
2021-11-23
Upplaga
1
Förlag
WSOY
Översättare
Kalevi Nyytäjä
ISBN
9789510456996
Vanha kultaraha (e-bok)

Vanha kultaraha E-bok

E-bok,  Finska, 2021-11-23
140
Läs i Bokus Reader för iOS och Android
Finns även som
  • Ladda ned och lyssna i Bokus Reader.
    192
Visa alla 1 format & utgåvor
Viskiä, ironiaa ja aseita pöytälaatikossa.

Kovaksikeitetyn dekkarin ikoninen yksityisetsivä Philip Marlowe selvittää rikosvyyhteä ja löytää itsestään ritarillisen puolen.

Marlowe saa rikkaalta kalifornialaiselta leskirouva Murdockilta mutkattoman toimeksiannon. Ehkä liiankin mutkattoman. On hankittava takaisin rouvalle kuuluva arvokas kultaraha, ja ryöstäjäkin on tiedossa: Linda Conquest, hänen poikansa hemaiseva laulajavaimo. Poika vain ei saa kuulla Marlowen tehtävästä mitään. Oudosti Marlowe alkaa saada tapaukseen liittyviä toimeksiantoja myös muilta - ja pian kertyy ruumiita. Raymond Chandlerin kolmas dekkari kyynisestä Philip Marlowesta ilmestyi vuonna 1942 ja filmattiin kahdesti miltei saman tien. Äänikirja on ilmestynyt 1990.

Raymond Chandler (1888-1959) on niin kutsutun kovaksikeitetyn dekkarin ykkösnimi. Hänen tuotannossaan näkyy vanha Los Angeles, ulkopuolisuuden tunne, ironia ja tietty synkkyys gangstereineen ja femme fataleineen. Chandlerin teosten juonet ovat tarkoituksellisen palapelimaisia ja pakottavat tutkimaan rikoksen muitakin puolia kuin vain epäillyn selvittämistä.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Raymond Chandler