Terapiassa (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (0.9 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Finska
Utgivningsdatum
2021-03-15
Upplaga
1
Förlag
WSOY
ISBN
9789510458907
Terapiassa (e-bok)

Terapiassa E-bok

E-bok (EPUB), Finska, 2021-03-15
179
Läs i Bokus Reader för iOS och Android.
Finns även som
 • Ladda ned och lyssna i Bokus Reader.
  199
Visa alla 1 format & utgåvor
Koukuttava psykologinen trilleri Gillian Flynnin hengessä

20-vuotias Ira on sarjamurhaaja. Syyt siihen ovat hänen menneisyydessään, lapsuudessa, joka julmasti riistettiin häneltä. Ei ollut sattumaa, että hänen vanhempansa antoivat hänelle nimen, joka tarkoittaa latinaksi vihaa.

Clarissa on keski-ikäinen psykoterapeutti, alansa huippu Suomessa. Hän on kaikille tv:stä ja naistenlehdistä tuttu, onnekkaimmille jopa hänen tyylikkäältä vastaanotoltaan. Kun Ira ryhtyy Clarissan potilaaksi, alkaa kissa ja hiiri -leikki, jonka sääntöjä ei kumpikaan tunnista. Sellainen ei juuri koskaan pääty hyvin.

Martta Kaukonen (s. 1976) on helsinkiläinen elokuvakriitikko. Terapiassa on hänen esikoisromaaninsa, joka on kuin verestä muodostunut Rorschach-läiskä.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Martta Kaukonen

 • Therapiert

  Martta Kaukonen

  Wer zu tief in der Seele schürft, entfesselt das Böse Star-Therapeutin Clarissa Virtanen hat schon viele schwierige Fälle behandelt. Als die traumatisierte junge Ira vor ihr sitzt, die kaum ein Wort herausbringt, läuten bei ihr sofort die Alarmglo...

 • Sinun varjossasi

  Martta Kaukonen

  Minä kerroin totuuden. Sinä et pyytänyt anteeksi. Naisten ahdistelusta ei saa enää vaieta, julistaa pieni aktivistiryhmä. Mutta mikä hinta on oikeuden toteutumisella? Taidehistorioitsija Annen luona kokoontuu ryhmä, joka suunnittelee #metoo-henkis...