Talo maailman reunalla (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (6.3 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Finska
Utgivningsdatum
2021-06-03
Upplaga
1
Förlag
WSOY
ISBN
9789510462539

Talo maailman reunalla E-bok

E-bok,  Finska, 2021-06-03
193
Läs i Bokus Reader för iOS och Android
Finns även som
  • Ladda ned och lyssna i Bokus Reader.
    205
Visa alla 1 format & utgåvor
Vuosi Islannin maaseudulla on kaikkea muuta kuin vuosi Provencessa!

Talo maailman reunalla on hurja ja hykerryttävä kertomus Islannin syrjäisimpään kolkkaan muuttaneen perheen ei niin tavallisesta arjesta yhden arktisen vuodenkierron aikana.

Uusi kotiseutu Länsivuonot on henkeäsalpaavan kaunis, mutta vain 6 000 ihmisen asuinpaikka. Rämön perheen kotina on ikivanha kivitalo, yhtä omintakeinen kuin seudun asukkaat. Mahtimiehet ja -naiset, jotka koputtavat ovelle, kun uudisasukkailta loppuvat konstit, ja jotka tietävät talon salaisuudet.

Suurin mahti on kuitenkin luonnolla. Kesällä aurinko nousee pohjoisesta ja aallot iskeytyvät ikkunoihin. Talvella kylää koettelee monta kertaa ófær . Läpipääsemätön. Sää, jolloin edes iso nelivetomaasturi ei pääse tielle. Ja kerran lumi vyöryy kylään, peruuttamattomin seurauksin.

Kaupunkilaisperheen vuosi maaseudulla on yllätyksellinen, antoisa ja unohtumaton.

Satu Rämö on luova yrittäjä, kirjailija ja suosittu somevaikuttaja. Rämön islantilaista yhteiskuntaa kuvannut Islantilainen voittaa aina -teos sai Vuoden matkakirja -palkinnon. Yhteensä hän on julkaissut parisenkymmentä kirjaa eri elämänalueilta, muun muassa äitiydestä, yrittäjyydestä ja hevosvaelluksista.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Satu Rämö