Elämäni miehet (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (0.6 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Finska
Utgivningsdatum
2021-06-08
Förlag
Johnny Kniga
Översättare
Katriina Huttunen
ISBN
9789510463154
Elämäni miehet (e-bok)

Elämäni miehet (e-bok)

E-bok (EPUB), Finska, 2021-06-08
149
Laddas ned direkt
Läs i vår app för iPhone, iPad och Android
Finns även som
Visa alla 1 format & utgåvor
Voiko itsetunnon rakentaa vuoteen kautta?

Kohuttu ja koskettava esikoisromaani Soniasta muistelemassa elämänsä miehiä - ja niitä paria naista, joiden kanssa hän on mennyt vuoteeseen.

Sonia on nuori oikeustieteen opiskelija, jossa on ripaus maailmanparantajaa. Hän juhlii mielellään ja harrastaa mielellään myös seksiä.

Sonia kohtelee miehiä kaltoin ja tulee kaltoin kohdelluksi, hän rikkoo rajoja etsiessään suhdetta, jolla olisi merkitystä, ja pohtii samalla miksi seksin pitäisi olla merkityksellistä. Sonia hakee kuitenkin nautintoa, mutta kaipaa ennen kaikkea hyväksyntää, sillä hänen on vaikea hyväksyä itseään.

Sonian elämän välityksellä Sofia Rönnow Pessah onnistuu näyttämään arvomaailmamme paljaana, sellaisena kuin se pinnan alla on.

Sofia Rönnow Pessah (s. 1989) toimii juristina Tukholmassa. Hän on erikoistunut pakolaiskysymyksiin. Elämäni miehet on Rönnow Pessahin esikoisteos ja se on herättänyt kiivastakin keskustelua Ruotsissa.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Sofia Rönnow Pessah

  • Männen i mitt liv

    Sofia Rönnow Pessah

    "Lättnaden. Vetskapen att jag faktiskt är knullbar. I alla fall om jag tjatar." Sonia kysser och blir kysst, Malmö byts mot Lund och kyssarna byts mot sex. Studentliv och nationer, fester och utekvällar. Sonia flyttar till Stockholm, där...

  • Die Männer in meinem Leben

    Sofia Rönnow Pessah

    Sonia ist jung und voller Begehren. Ihr Leben besteht aus Partys und Sex, die Männer nummeriert sie durch. Tagsüber ist sie die seriöse Juristin, nachts trifft sie ihre Tinder-Dates. Die Männer sind begeistert von ihr, sie ist es aber nicht von ih...