Elämäni Romeona (e-bok)
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (1.2 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Finska
Utgivningsdatum
2021-11-03
Upplaga
1
Förlag
WSOY
Översättare
Jonja Rajala
ISBN
9789510472316

Elämäni Romeona E-bok

E-bok,  Finska, 2021-11-03
185
Billigast på PriceRunner
Läs i Bokus Reader för iOS och Android
Finns även som
 • Ladda ned och lyssna i Bokus Reader.
  196
Visa alla 1 format & utgåvor
Näyttelijän vimmainen omaelämäkerta levottomasta etsinnästä, taiteesta ja rakkaudesta.

Ola Rapacen elämään aina teatterikorkeakoulusta lähtien on liittynyt naisia, rakkaussuhteita ja odottamattomia menetyksiä. Suhteesta toiseen siirtyessään hän on paennut tekemiään valintoja ja niiden seurauksia. Kunnianhimo ajoi häntä eteenpäin työelämässä, ja jälkeen jäi sieltäkin poltettuja siltoja.

Brutaalin rehellinen kuvaus Ruotsin kulttuuripiireistä ja sen yhdestä menestyneimmästä näyttelijästä kertoo, millaista tähden elämä voi raaimmillaan olla. Kymmenen vuotta sitten erottuaan Noomi Rapacesta hän jätti taas kerran taakseen niin rikkoutuneen perheen kuin särkyneet työ- ja ystävyyssuhteet ja muutti Pariisiin. Entisen elämän sirpaleet on pitänyt nyt pikkuhiljaa kohdata ja koota uudelleen, kun rakkaus jälleen kerran johdatti hänet takaisin Ruotsiin.

Ola Rapace on tunnettu ruotsalainen näyttelijä, joka on esiintynyt niin teatterissa kuin tv- ja elokuvatuotannoissa. Hänet on nähty muun muassa ruotsalaisessa tv-sarjassa Wallander sekä Yhdessä (Tilsammans) -elokuvassa, Luc Bessonin Valerian-elokuvassa ja James Bond filmatisoinnissa Skyfall.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Ola Rapace

 • Romeo (min flykt i fem akter)

  Ola Rapace

  Beundrad och respekterad men också omgärdad av skvaller och löpsedlar. Från scenen och vita duken tror vi oss veta vem Ola Rapace är, men vem är han egentligen den sårbara mannen bakom den tuffa ytan? I fem akter med nio kapitel väver Ola samman s...

 • Romeo

  Ola Rapace

  Beundrad och respekterad men också omgärdad av skvaller och löpsedlar Från scenen och vita duken tror vi oss veta vem Ola Rapace är, men vem är han egentligen den sårbara mannen bakom den tuffa ytan? I fem akter med nio kapitel väver Ola samman si...