Guns N' Roses (ljudbok)
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (581.2 MB)
Språk
Finska
Inläsare
Karlo Haapiainen
Utgivningsdatum
2021-12-21
Upplaga
1
Förlag
Johnny Kniga
Översättare
Petri Silas
ISBN
9789510481370

Guns N' Roses Ljudbok

(1 röst)
Ljudbok,  Finska, 2021-12-21
203
Lyssna i Bokus Reader för iOS och Android
Finns även som
  • Ladda ned och läs i Bokus Reader.
    191
Visa alla 1 format & utgåvor
Guns N" Rosesin koko tarina.

Hard rockin mahtavimman yhtyeen matka Sunset Stripin rähjäisilta klubeilta planeetan suurimmaksi rockbändiksi, luhistuminen omaan mahdottomuuteensa ja uusi alku.

Guns N" Roses oli lajinsa viimeinen. Ennakoimaton, kaoottinen ja vaarallinen. Ja valtava. 60-luvun jättiläisten perillinen suoraan alenevassa polvessa.

Bändi nousi suosioon 80-luvulla, aikana jolloin sisäsiistit MTV-yhtyeet hallitsivat myyntilistoja. Sen anteeksipyytämätön asenne ja skandaalien polttama reitti planeetan suurimmaksi rockbändiksi oli markkinamiesten unelma ja painajainen.

Mick Wall oli osa yhtyeen sisäpiiriä ennen riitautumistaan laulajan Axl Rosen kanssa 90-luvun alussa. Wall on siis syntynyt kirjoittamaan viimeisen sanan Guns N" Rosesin tarinasta, varsinkin kun hän on edelleen hyvissä väleissä yhtyeen muiden jäsenten kanssa, ja heitä hän on myös tuoreeltaan haastatellut kirjaan.

Raskaan rockin kärkikronikoitsijoihin lukeutuva toimittaja Mick Wall on kirjoittanut kehuttuja kirjoja Lemmystä Led Zeppeliniin ja Black Sabbathista Iron Maideniin. Suomalaisille rockin sisäpiiriläinen tuli tutuksi jo 1980-luvun lopun Monsters Of Rock -televisio-ohjelmansa kautta.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Mick Wall