Elä enemmän, stressaa vähemmän (ljudbok)
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (128.6 MB)
Språk
Finska
Inläsare
Hannamaija Nikander
Utgivningsdatum
2022-02-24
Upplaga
1
Förlag
WSOY
Översättare
Tommi Uschanov
ISBN
9789510482131

Elä enemmän, stressaa vähemmän Ljudbok

Ljudbok,  Finska, 2022-02-24
185
Billigast på PriceRunner
Lyssna i Bokus Reader för iOS och Android
Finns även som
  • Ladda ned och läs i Bokus Reader.
    97
Visa alla 1 format & utgåvor
Hyvän elämän avaimet, tässä ja nyt.

Mats ja Susan Billmarkin uraauurtava bestseller läsnäolon ja hetkessä elämisen taidosta.

Elä enemmän, stressaa vähemmän avaa havainnollisesti kommunikaation tärkeyttä ihmissuhteissa, muutoksen merkitystä ihmisenä kasvamisessa ja tietoisen läsnäolon vaikutusta mielenrauhaan, iloon ja hyvään oloon. Kirja on ollut Ruotsissa vuoden 2015 yllätysbestseller.

"Jokainen meistä on joskus kokenut hetken, jolloin kaikki tuntuu loksahtavan paikoilleen; koemme muutaman silmänräpäyksen ajan tyyneyttä ja sisäistä rauhaa ja haluamme jäädä tuohon tilaan Tiedät epäilemättä mitä tarkoitamme - muutama sekunti täydellistä rakkauden ja ilon tunnetta yhdessä lastesi, kumppanisi tai lemmikkisi kanssa, tai vaikkapa yksin luonnossa kulkiessasi. Tuollaisena hetkenä olet saanut pienen maistiaisen tietoisesta läsnäolosta."

Susan ja Mats Billmark on ruotsalainen pariskunta, joka päätti julkaista omilla säästöillään opaskirjan kaikille stressistä ja murehtimisesta kärsiville. Kirjasta tuli valtava bestseller, ja sitä on myyty pelkästään Ruotsissa muutaman kuukauden aikana yli 100 000 kappaletta. Sekä Mats että Susan ovat kokeneet päivätyössään burnoutin, ja nykyään työskentelevät vapaina kirjoittajina ja kouluttajina.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av författarna