Kunnes kaikki kuolevat (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (318.9 MB)
Språk
Finska
Inläsare
Simo Häkli
Utgivningsdatum
2022-09-02
Förlag
Johnny Kniga
Översättare
Tarja Lipponen
ISBN
9789510484777

Kunnes kaikki kuolevat Ljudbok

Ljudbok,  Finska, 2022-09-02
197
Lyssna i Bokus Reader för iOS och Android
Finns även som
  • Ladda ned och läs i Bokus Reader.
    185
Visa alla 1 format & utgåvor
"Miksi te tapatte toisianne?"

Ajankohtaisessa tietokirjassa kerrotaan, miksi Tukholman lähiöissä lasten ja nuorten jengit taistelevat maineesta, vallasta ja huumemarkkinoista tuliasein ja sosiaalisessa mediassa.

Tukholman lähiöissä on käynnissä hengenvaarallinen konflikti, jota lapsista ja nuorista koostuvat jengit kutsuvat sodaksi. Ja sodassa kaikki on sallittua. Jengiläiset eivät kunnioita oikeuslaitosta, aikuisia tai rikollishierarkioita pätkääkään - eivätkä ihmishenkeä.

Huumeista, aseista ja räpistä rakentuvan ja somessa kertautuvan julkisivun takana leijuu kysymys vailla vastausta: Miksi te tapatte toisianne?

Diamant Salihu onnistui pääsemään jengiläisten ja heidän perheidensä maailmaan. Kunnes kaikki kuolevat kertoo menetetystä sukupolvesta. Lapsista ja nuorista, jotka elävät julmimmin sitä, mikä yhteiskunnan pettämisestä on seurannut. Ja niistä muutamasta, jotka ovat kieltäytyneet luopumasta toivosta.

Diamant Salihu (s. 1983) on tutkiva toimittaja, joka onnistui pääsemään jengiläisten, heidän perheidensä, opettajiensa ja muiden nuorten kanssa työskentelevien maailmaan. Hänet palkittiin tästä kirjasta Bonnierin suurella journalistipalkinnolla. Salihu kirjoittaa suomenkieliseen laitokseen päivitetyn esipuheen.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Diamant Salihu