Jengipomon monta elämää (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (194.5 MB)
Språk
Finska
Inläsare
Mikko Leskelä
Utgivningsdatum
2023-09-21
Förlag
Johnny Kniga
ISBN
9789510490228

Jengipomon monta elämää Ljudbok

Ljudbok,  Finska, 2023-09-21
196
Lyssna i Bokus Reader för iOS och Android
Finns även som
  • Ladda ned och läs i Bokus Reader.
    184
Visa alla 1 format & utgåvor
Mitä suuremmat lihakset, sen syvemmälle terä uppoaa.

Riku Aallon tie on kulkenut rauhanturvaajasta UB-liivijengin päälliköksi ja sieltä muiden ihmisten auttajaksi. Jengipomon monta elämää kertoo Aallon uskomattomasta matkasta.

Kun Riku Aalto lähti rauhanturvaajaksi, hän uskoi värväytyneensä hyvien puolelle. Todellisuus Makedoniassa oli kuitenkin mutkikasta, ja pahuutta tuntui olevan liikaa omissakin joukoissa.

Suomeen palattuaan Aalto kaipasi edelleen yksinkertaisen ankaraa elämää mutta myös moraalia: hyvää tai pahaa. Liivijengiltä ainakin saa mitä tilaa, hän tuumi.

Pitkälle kamppailu-uralle ja huippuunsa hiotuille veitsitekniikoille löytyi käyttöä, kun väkivaltarikollinen nousi verinen askelma kerrallaan pahamaineisen United Brotherhoodin johtohahmoksi.

Lopulta Aalto teki elämässään täyskäännöksen ja päätyi viimein soittamaan jopa poliisille sitä vastoin, että olisi kostanut itse.

Seppo Lampelan leipälaji on toiseuden kuvaus eri muodoissaan. Sekä proosa että muistelmateokset noudattavat selkeää linjaa. Niissä yhdistyvät ulkopuolisuus sekä rikollisuuden syvä pääty. Tekstin rytmi on korostetussa osassa kerrontaa.

Lampela työskentelee kirjoittamisen ohella kuntouttavan kulttuurityön alalla ja suunnittelee oksymoroneja vastustavan yhdistyksen perustamista.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av författarna