Ne jotka jäävät (ljudbok)
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (272.3 MB)
Språk
Finska
Inläsare
Heidi Naukkarinen
Utgivningsdatum
2019-12-10
Förlag
Otava
ISBN
9789511366096
Ne jotka jäävät (ljudbok)

Ne jotka jäävät (ljudbok)

Ljudbok (MP3), Finska, 2019-12-10
199
Laddas ned direkt
Lyssna i vår app för iPhone, iPad och Android
Finns även som
Visa alla 1 format & utgåvor
Jotkut meistä menevät rikki jäämällä, toiset lähtemällä, ja tässä minä olen, enkä tiedä kumpaan ryhmään kuulun.

Tua Harnon (s. 1984) esikoisromaani on kaunis ja viisas kertomus sukupolvelta toiselle periytyvästä orpouden tunteesta.

Fridan isä oli Leonard Cohenin näköinen mies. Lapsuudenkodissa isä soitti Fridalle levyjä ja kehotti kuuntelemaan sanoituksia tarkkaan. Sitten isä katosi, ensin oman mielensä pimentoihin ja lopulta kokonaan. Kolmikymppiselle Fridalle Cohenin laulut ovat kuin pyhiä arvoituksia: "I'm Your Man", "Take This Waltz", "The Partisan". Näistäkö hän voisi selvittää, mitä isälle tapahtui?
Vai onko vastaus kauempana, isänisä Pojun elämässä? Sotien jälkeisinä vuosikymmeninä Poju kiersi maailmaa, otti vaimon toisensa jälkeen ja jätti polkunsa varrelle perheiden raunioita. Seuraukset kantautuvat kauas 2000-luvulle.
Fridassa asuu suvun miesten rauhattomuus, mutta hän ei halua osaksi samaa historiaa. Fridan mies Emil toivoo lasta. Päättääkö Frida lähteä vai jäädä? Onko hänen onnensa perheessä ja läheisyydessä, vai yksinäisyydessä ja vapaudessa?
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Tua Harno

  • Oranssi maa

    Tua Harno

    Hullu päätös mullistaa raskaana olevan Sannan elämän. Mikä saa naisen yhtäkkiä lähtemään Australiaan ja riskeeraamaan kaiken? Kolmikymppinen Sanna tekee yllättävän irtioton ja matkustaa toiselle puolelle maapalloa, syrjäiseen, raavaiden työmiesten...

  • Kylmän sodan tytär

    Tua Harno

    Oliko isä vakooja ja tappaja? Koukuttava ja koskettava romaani perheestä, ihmisen monikerroksisuudesta ja kylmän sodan valheiden perinnöstä. Edwardin ensimmäinen komennus värjää hänen koko loppuelämänsä. Nuori CIA-agentti lähetetään Suomeen, missä...