Räsynukke (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (1.2 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Finska
Serie
Räsynukke
Utgivningsdatum
2017-05-18
Förlag
Gummerus
Översättare
Jaakko Kankaanpää
ISBN
9789512408368
Räsynukke (e-bok)

Räsynukke (e-bok)

E-bok (EPUB), Finska, 2017-05-18
95
Laddas ned direkt
Läs i vår app för iPhone, iPad och Android
Finns även som
Visa alla 1 format & utgåvor
Olet murhaajan tappolistalla. Kuolinpäiväsi on median tiedossa... Ja se janoaa otsikoita.

William "Wolf" Fawkes on merkitty mies. Paluu töihin Lontoon poliisiin ei ole helppoa rikostutkijalle, joka on joutunut pidätetyksi virantoimituksesta. Ensimmäinen työtehtävä nostaa adrenaliinin kuitenkin heti huippuunsa, ja Fawkes tajuaa törmänneensä yhteen uransa isoimmista tapauksista. Kalustamattoman asunnon olohuoneen katossa roikkuu kuuden uhrin jäsenistä kasaan kursittu ruumis, jonka toimittajat ristivät pian Räsynukeksi.

Yhdessä entisen työparinsa Emily Baxterin kanssa Fawkes ryhtyy selvittämään ruumiiseen kuuluvien uhrien henkilöllisyyksiä. Pian Räsynukke-murhaaja lähettää Fawkesin toimittajana työskentelevälle ex-vaimolle listan seuraavista uhreistaan ja päivämäärät, jolloin aikoo heidät tappaa. Viimeinen nimi listalla on Fawkes... Onnistuuko Fawkes pysäyttämään sarjamurhaajan median seuratessa tutkintaryhmän jokaista askelta?

Räsynukke on sykettä nostattava rikosromaani, jossa on trillerin tempo, pirullisen nokkela juoni ja vertakin vuolaammin tihkuvaa ilkikurisen mustaa huumoria.

"Colen synkkä mutta silti humoristinen esikoisromaani tuo raikkaan tuulahduksen brittidekkarikenttään ja vetoaa takuulla Robert Galbraithin ja Clare Mackintoshin faneihin." - Library Journal

"Nokkela, psykologisesti monitahoinen lukukokemus."
- Booklist

"Räsynukke on pirullisen kekseliäs sarjamurhamysteeri."
- Mason Cross, kirjailija
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Daniel Cole