Räsynukke (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (288.1 MB)
Språk
Finska
Serie
Räsynukke
Inläsare
Toni Kamula
Utgivningsdatum
2018-07-26
Förlag
Gummerus
Översättare
Jaakko Kankaanpää
ISBN
9789512408948
Räsynukke (ljudbok)

Räsynukke (ljudbok)

Ljudbok (MP3), Finska, 2018-07-26
139
Laddas ned direkt
Lyssna i vår app för iPhone, iPad och Android
Finns även som
Visa alla 1 format & utgåvor
William "Wolf" Fawkes on merkitty mies. Paluu töihin Lontoon poliisiin ei ole helppoa rikostutkijalle, joka on joutunut pidätetyksi virantoimituksesta. Ensimmäinen työtehtävä nostaa adrenaliinin kuitenkin heti huippuunsa, ja Fawkes tajuaa törmänneensä yhteen uransa isoimmista tapauksista. Kalustamattoman asunnon olohuoneen katossa roikkuu kuuden uhrin jäsenistä kasaan kursittu ruumis, jonka lehdistö ristii pian Räsynukeksi.

Yhdessä entisen työparinsa Emily Baxterin kanssa Fawkes ryhtyy selvittämään ruumiiseen kuuluvien uhrien henkilöllisyyksiä. Pian hänen toimittajana työskentelevälle ex-vaimolleen lähetetään valokuvia rikospaikalta ja lista, jossa lukee kuuden nimen lisäksi päivät, jolloin Räsynukke-murhaaja aikoo tulevat uhrinsa tappaa. Viimeinen nimi listalla on Fawkes... Onnistuuko hän pysäyttämään sarjamurhaajan median seuratessa tutkintaryhmän jokaista askelta?

Räsynukke on sykettä nostattava rikosromaani, jossa on trillerin tempo, pirullisen nokkela juoni ja vertakin vuolaammin tihkuvaa ilkikurisen mustaa huumoria.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Daniel Cole