Storm Sisters 1: Kuohuva maailma (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (3.7 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Finska
Serie
Storm Sisters (del 1)
Läsålder
9-12 år
Utgivningsdatum
2016-01-28
Upplaga
1
Förlag
Tammi
Översättare
Marja Helanen
ISBN
9789513188740
Storm Sisters 1: Kuohuva maailma (e-bok)

Storm Sisters 1: Kuohuva maailma (e-bok)

E-bok (EPUB), Finska, 2016-01-28
65
Laddas ned direkt
Läs i vår app för iPhone, iPad och Android
Nämä tytöt valloittavat valtameret!

Storm Sisters on historiallisia tapahtumapaikkoja kiehtovine tuoksuineen, väreineen ja tunnelmineen - kuohuva valtameri ja sitä seilaavat purjealukset - vauhdikasta kerrontaa, joka vie mukanaan - sekä pitelemättömät tyttöpäähenkilöt, jotka ovat kuin suoraan nykyajasta. Tästä seikkailu alkaa!

Charlie, Sadie, Liu, Raquel ja Ingela ovat viisi nuorta tyttöä, jotka matkaavat maailman merillä. He ovat naamioituneet merirosvoiksi suojellakseen itseään vaaroilta, mutta riittääkö se? Kun Liun isä uhkaa tytärtään, ystävysten on pakko paeta kenties henkensä edestä pitkin aavoja ulapoita. Pystyvätkö he pelastamaan kuninkaallisen merialuksen ryöstäjiltä? Ja onko sittenkään hyvä idea liittoutua kapinallisten poikien kanssa, jotka jakavat tyttöjen menneisyyden salaisuudet?

Intiassa syntynyt ja Yhdysvalloissa kasvanut Mintie Das on elänyt elämän, joka sopisi romaanihenkilölle. Dasin lapsuudessa ja nuoruudessa perhe matkusteli ympäri maailmaa isän YK-työkomennusten perässä, ja osa tästä kiertämisen viehätyksestä ja jännityksestä on siirtynyt myös hänen esikoiskirjansa rohkeiden merirosvotyttöjen maailmaan. Vaikuttavan uran PR- ja markkinointiammattilaisena New Yorkissa luonut Mintie Das asuu nykyään Suomessa ja kirjoittaa parhaillaan Storm Sisters -sarjalle jatkoa.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Mintie Das

  • Brown Girl Ghosted

    Mintie Das

    We Were Liars meets Riverdale with a supernatural twist in this timely #metoo thriller about mean girls, murder, and race in a quiet Midwestern suburb. Violet Choudry may be part of the popular clique at school, but as one of a handful of brown gi...

  • Storm sisters : hyiset mainingit

    Mintie Das

    <p>Vauhdikkaan, historiallisen meriseikkailusarjan toinen osa!</p><p>Pitelemättömän tyttöviisikon seikkailu maailman merillä jatkuu. Yllättävät uudet tiedot muuttavat kaiken, mihin he ovat selviämisseikkailunsa aikana uskoneet. O...