Tavarataidot : arkijärjellä koti kuntoon (mp3-skiva)
Format
Mp3-skiva
Språk
Finska
Inläsare
Meri Nenonen
Utgivningsdatum
2016-12-28
Förlag
Kustannusosakeyhtiö Tammi
SAB
68.33
ISBN
9789513195380

Tavarataidot : arkijärjellä koti kuntoon

Mp3-skiva,  Finska, 2016-12-28
110
  • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Finns även som
  • Ladda ned och läs i Bokus Reader.
    93
Visa alla 1 format & utgåvor
Kotimainen vastine KonMarille! Unohda pikaraivaukset - opettele tavarataidot!

Tavaroiden määrä suomalaisissa kodeissa on nykyään valtava, eikä kaupastakaan tavara lopu. Tavaratulvan kesyttäminen vaatii uutta osaamista: nyt tarvitaan tavarataitoja!

Tavarataidot-kirja kertoo, miksi meillä on liikaa tavaroita ja mitä asialle pitäisi tehdä. Kirja ohjeistaa oivaltavasti tavaratulvan torjumiseen, sopivan määrän hahmottamiseen ja ylläpitämiseen sekä liiasta luopumiseen. Kirjassa neuvotaan käytännönläheisesti, miten tavarapaljous selätetään: mistä tietää kuinka paljon on sopivasti, miten poistetuista tavaroista pääsee vastuullisesti eroon ja miten estää turhien tavaroiden kertyminen kotiinsa. Teos auttaa näkemään, millaiset ajatusharhat tekevät turhasta luopumisen vaikeaksi ja miten niitä vastaan voi taistella.

"Eläkeikää lähestyvät vanhemmat, joiden aikuiset lapset olivat jo lähteneet pois kotoa, halusivat muuttaa isosta omakotitalosta pienempään kerrostaloasuntoon. Muuttoa varten talon tavaroita alettiin käydä läpi. Joukossa oli paljon lapsille kuuluneita esineitä, kuten leluja, piirustuksia ynnä muuta. Päälle kolmekymppiset lapset olivat auttamassa tavaroiden raivaamisessa. Varaston uumenista tuli esiin vanhoja sarjakuvalehtiä. Yksi lapsista ilahtui löydöstä. Hän pakkasi lehdet siististi pahvilaatikkoon, teippasi sen kiinni ja kirjoitti tussilla päälle: Vanhoja sarjakuvalehtiä. Säästetään. Sitten hän kantoi laatikon tyytyväisenä takaisin vanhan asunnon varastoon."

Helsingissä asuva Jenni Sarras on viestinnän ammattilainen, joka pitää tolkusta ja tavallisesta arjesta. Hän on vuodesta 2012 kirjoittanut suosittua Arkijärki-blogia, jonka motto sopii hyvin tavarataitoihin: Elämä vaan on helpompaa, kun omaisuuteen ei huku ja tavarat löytyvät sieltä mistä pitääkin.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Tavarataidot : arkijärjellä koti kuntoon
  2. +
  3. Två steg framåt : finsklärare i Sverige berättar / Vain yksi askel taaksepäin : ruotsin suomen opettajat kertovat

De som köpt den här boken har ofta också köpt Två steg framåt : finsklärare i Sverige berätta... av Jarmo Lainio, Sirpa Humalisto (häftad).

Köp båda 2 för 344 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »