Säihky (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (15.0 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Finska
Läsålder
6-9 år
Utgivningsdatum
2017-07-01
Förlag
Tammi
Illustratör/Fotograf
Riikka Jäntti
ISBN
9789513197308
Säihky (e-bok)

Säihky (e-bok)

E-bok (EPUB), Finska, 2017-07-01
65
Laddas ned direkt
Läs i vår app för iPhone, iPad och Android
Hurjalinnan Venkura päättää ottaa taikansa haltuun, keinolla millä hyvänsä!

Neiti Laviini, suuri taiantekijä, jätti aikoinaan Kumaralle perinnöksi kallisarvoisen muistikirjansa, Säihkyn. Ja sen kirjan Venkura haluaa saada käsiinsä.

Varoitukset kaikuvat kuuroille korville, kun Venkura näkee tilaisuutensa oppia taiantekijäksi itsekin. Samaan aikaan kaupunkiin saapuu salaperäinen Akapus Nahka. Mutta miksi kummassa hienostunut herrasmies asettuu asumaan Turmeluksenaukion kurjimpaan talonrähjään? Arvoitus johdattaa Venkuran, Herkon ja Mekrin kaupungin synkimpiin syövereihin. Siellä selviää myös, kenen taika on tiukan paikan tullen voimakkain..."Sikri Laviini oli sitä mieltä, että taikaa tulee käyttää hyvään. Mutta on sitä käytetty pahaankin. Opettaja voi opettaa, mutta lopulta jokainen tekee valintansa itse."Säihky on jatkoa Katja Krekelän kirjoittamalle ja Riikka Jäntin kuvittamalle jännittävälle Hurjalinnalle. Teos palkittiin Tampereen kaupungin kirjallisuuspalkinnolla 2015 ja se oli myös LukuVarkaus-palkintoehdokkaana.

Katja Krekelä on tamperelainen kirjailija, joka loihtii eteemme uusia, omaperäisiä maailmoja ja kiinnostavia, persoonallisia henkilöitä.

Riikka Jäntin tunnelmalliset kuvitukset saattelevat suoraan sadun lumottuun maailmaan.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Katja Krekelä

  • Hurjalinna

    Katja Krekelä

    <p>Kaipaatko kunnon seikkailua? </p><p>Astu sisään Hotkon sokerinhuuruiseen herkkupuotiin, Korkin sisarusten kirjakauppaan ja Hurjalinnaan, jossa ei koskaan tiedä mikä nurkan takana odottaa...</p><p>Venkura tietää, et...