Sedan jag kom till Moskva (e-bok)
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (0.2 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2017-02-01
Förlag
Schildts & Söderströms
ISBN
9789515227799

Sedan jag kom till Moskva E-bok

(2 röster)  |   Läs 2 recensioner
E-bok,  Svenska, 2017-02-01
329
Billigast på PriceRunner
Läs i Bokus Reader för iOS och Android
Vi har lärt känna Anna-Lena Laurén som kunnig och engagerad Rysslandskorrespondent - en kunskap och ett engagemang som hon omsatt i bokform med givet resultat: hela Finland och halva Sverige vet idag varför de där ryssarna inte är riktigt kloka.Anna-Lena Laurén är också känd för att skriva på ett personligt, underhållande sätt. I sin nya bok beskriver hon sitt liv i Moskva, inte bara som utrikeskorrespondent utan också som ung singelkvinna med ett bra jobb, många vänner men likväl en ensamhet som inte går att fylla. De flesta människor vill ha någon att dela sitt liv med, samtidigt som singelhushållen ökar i dagens samhälle. Anna-Lena Laurén älskar visserligen sitt singelliv, ändå vill hon ha förändring. Och det är inte alltid lätt.I den nya boken får vi igen lära oss mycket om Ryssland - när livet lägger krokben för en kvinna i Moskva bättrar hon på mascaran och fortsätter gatan fram - men också om Anna-Lena själv och hennes livsfilosofi. Öppenhjärtigt och modigt berättar hon om sin singeltillvaro, människorna hon träffar, det sociala livet i en pulserande storstad, förhållandet till sina föräldrar och släktingar hemma i Finland som hon älskar. Här finns dejter och manliga vänner, beskrivna med humor och värme. Romans, passion, kärlek - ett spel där varje drag och motdrag kräver tajming och känslighet.Sedan jag kom till Moskva är en bok om en ung kvinna som söker sin väg, som blir besviken ibland men aldrig förlorar sin livsglädje, framåtanda och sitt utpräglade sinne för humor.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Sedan jag kom till Moskva. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Bland mina Favoritförfattare
    Mormor Viola, 15 augusti 2023

    Hon är lättläst, innehållet intressant och all är ju på riktigt. Det är spännande med all information om ryssar och ukrainare. Vill man ha kunskap om dessa två länder rekommenderar jag läs Anna-Lena Lauréns böcker.

  2. Anna Lenas böcker om Ryssland
    Arne Edman, 17 september 2021

    Jag har nu läst flera av Anna-Laurens böcker om Ryssland och folket. De är alla intressanta och roliga att läsa. Kan rekommendera alla. Ryssarna har andra vanor än oss. Somligt är bättre och somligt är sämre. Intressant och roligt beskrivs skillnaderna.

Visa alla 2 recensioner

Fler böcker av Anna-Lena Laurén