Tunnekartasto : kuinka tunteet tekevät meistä ihmisiä (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (8.6 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Finska
Utgivningsdatum
2019-03-05
Upplaga
1
Förlag
Tammi
ISBN
9789520405946
Tunnekartasto : kuinka tunteet tekevät meistä ihmisiä (e-bok)

Tunnekartasto : kuinka tunteet tekevät meistä ihmisiä (e-bok)

E-bok (EPUB), Finska, 2019-03-05
129
Laddas ned direkt
Läs i vår app för iPhone, iPad och Android
Finns även som
Visa alla 1 format & utgåvor
Uskomaton matka aivojen, ihmismielen ja tunteiden ytimeen!

Elämä on täynnä riemua ja kurjuutta, onnea ja tuskaa sekä yllätyksiä. Onni, ilo ja nautinto tekevät elämästä elämisen arvoista. Toisaalta suru, pelko ja inho opettavat meille kaikkein eniten. Millaista elämä olisi ilman tunteita?

Tunteet ovat ihmismielen suurimpia mysteereitä. Ne saavat meidät rakastumaan, nauramaan sekä uppoutumaan elämän lukemattomiin nautintoihin, mutta ne voivat myös lamaannuttaa mielen ja lietsoa vihaa ja epäluottamusta ihmisten kesken. Vaikka järkeä ja älykkyyttä pidetään ihmismielen kruununjalokivinä, tunteet hallitsevat ihmiselämää. Ne ohjailevat parinvalintaamme ja ystävyyssuhteitamme, ne herättävät meissä halun auttaa ja säätelevät moraaliamme.

Lauri Nummenmaa (FT) on maamme johtavia aivotutkijoita ja tunteiden tutkimuksen kansainvälinen huippunimi. Hän toimii lääketieteellisen kuvantamisen ja mallintamisen professorina Turun yliopistossa. Nummenmaa on tutkinut tunteita yli 15 vuotta ja julkaissut yli 130 tieteellistä artikkelia tunteiden ja sosiaalisuuden psykologiasta ja aivomekanismeista. Hän on laillistettu psykologi, suosittu luennoija, kahden lapsen isä ja intohimoinen muusikko, joka kaipaa maailmalla matkatessaan Pohjois-Karjalan vaaroille ja Turun saaristoon.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »